Hirdetés
Aktív témák
-
PGee
tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Na, letöltöttem a C# Express Edition-t. Gondoltam regisztrálom is: Help ->Register Product... Kitöltöm, amit kell stb. Köszönjük mail jön, csak éppen registration key nincs sehol... Lehetséges, hogy azért nincs, mert az offline installhoz szükséges cd-képet töltöttem le? Az About ablakban van is valami szám, az lenne a reg kulcs? Vagy hogy megy ez

-
PGee
tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Apró gond, hogy csupán egy évig ingyenes... És utána??? Mit tudnak tenni?

Vagy valamit félre értettem?
[link]
[Szerkesztve] -
PGee
tag
Igazán nincs mit! Linkeket meg ne nekem, hanem gugli barátunknak köszönd...

Milyen nyelven? Hát én jól beszélem az magyartot
De gondolom nem erre voltál kíváncsi, úgyhogy rögtön helyesbítek is: C/C++, de csak a jó öreg DOS-os környezetben... (Hiányosságok azért vannak!) Azután DOS-ban még a TurboPacal
, ez után már nagyon könnyű a Delphi (a szakdogám ebben készült). Valamint egy kis C# is (technikusin csináktam C#ban egy kétszemélyes sakk játékot, hát majdnem tökéletes lett...
) -
PGee
tag
Ez van... C++-ul nem nagyon beszélek

De nehogy azt mond hogy nem segítettem:
[link]
[link]
Hirtelen ennyi...
Mod: Ha jpeg-et is akarsz használni, akkor célszerű letölteni valami library-t amiben implementálva van a jpeg-ek kezelése.
Nem véletlenül találták ki a 4. generációs programnyelveket... A c++ még csak valami átmenet... A komponens orientál nyelvekkel gyorsabb a fejlesztés, több idő jut az érdemi feladatokra...
[Szerkesztve] -
PGee
tag
Igazság szerint nem akarok hülyeséget mondani, ugyanis én inkább Delphi/C# szemlélettel rendelkezem (de szépen mondtam
). Ott pedig úgy kéne, hogy létre kell hozni egy objectet, ami kezeli a képet, tehát meg lehet neki adni, hogy ''ezt a file-t jelenítsd meg lécci''...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- DJI topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi