Aktív témák
-
PGee
tag
válasz
Vilmoskorte #40 üzenetére
Na, letöltöttem a C# Express Edition-t. Gondoltam regisztrálom is: Help ->Register Product... Kitöltöm, amit kell stb. Köszönjük mail jön, csak éppen registration key nincs sehol... Lehetséges, hogy azért nincs, mert az offline installhoz szükséges cd-képet töltöttem le? Az About ablakban van is valami szám, az lenne a reg kulcs? Vagy hogy megy ez
-
PGee
tag
válasz
Vilmoskorte #38 üzenetére
Apró gond, hogy csupán egy évig ingyenes... És utána??? Mit tudnak tenni?
Vagy valamit félre értettem?
[link]
[Szerkesztve] -
PGee
tag
Igazán nincs mit! Linkeket meg ne nekem, hanem gugli barátunknak köszönd...
Milyen nyelven? Hát én jól beszélem az magyartot
De gondolom nem erre voltál kíváncsi, úgyhogy rögtön helyesbítek is: C/C++, de csak a jó öreg DOS-os környezetben... (Hiányosságok azért vannak!) Azután DOS-ban még a TurboPacal, ez után már nagyon könnyű a Delphi (a szakdogám ebben készült). Valamint egy kis C# is (technikusin csináktam C#ban egy kétszemélyes sakk játékot, hát majdnem tökéletes lett...
)
-
PGee
tag
Ez van... C++-ul nem nagyon beszélek
De nehogy azt mond hogy nem segítettem:
[link]
[link]
Hirtelen ennyi...
Mod: Ha jpeg-et is akarsz használni, akkor célszerű letölteni valami library-t amiben implementálva van a jpeg-ek kezelése.
Nem véletlenül találták ki a 4. generációs programnyelveket... A c++ még csak valami átmenet... A komponens orientál nyelvekkel gyorsabb a fejlesztés, több idő jut az érdemi feladatokra...
[Szerkesztve] -
PGee
tag
Igazság szerint nem akarok hülyeséget mondani, ugyanis én inkább Delphi/C# szemlélettel rendelkezem (de szépen mondtam
). Ott pedig úgy kéne, hogy létre kell hozni egy objectet, ami kezeli a képet, tehát meg lehet neki adni, hogy ''ezt a file-t jelenítsd meg lécci''...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest