- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Igazából könyvből kezdtem el tanulni, de c után elég gyorsan bele lehet jönni (nagyon egyszerű, logikus, szeretem
). Mint Miracle is mondta nagyon jók hozzá a gyári doksik is, pl. ami az SDK mellett van, vagy az msdn, így még a komoly könyvekben sem igen van azoknál több (dc-n van egy pár) , talán a c# hatékonyant leszámítava, de az inkább szemléletet tanít.
-
Miracle
senior tag
magat a c# nyelvet a reference manualbol elkepesztoen jol meg lehet tanulni (nem vicc, c#ref.man. kb peldaeretku) a .NET frameworkot meg szerintem msdn doksikbol, vannak ott ilyen beginners guideok. ha m$ technologiaval akarsz foglalkozni akkor szerintem a msdn.microsoft.com tokeletes kiindulopont.
soksikert
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Overwatch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Iqos cigaretta
- World of Tanks - MMO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest