Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Hm eddig tetszik. Bár néhány dolog kicsit kusza és elég erőteljesen frame rate problémáim is vannak, 25 fölé nagyon ritkán megy, ezt felfogom a stress testnek meg a betának, remélem változik mert úgy gondolom, hogy a gépemnek (profilomban) bírnia kéne jócskán. Szóval a játékról első benyomások alapján:
Vegyél egy sci-fi alapötletet, fűszerezd meg olyan karakterekkel amiket még nem láttunk (nem igazán láttunk) más mmo-kban (kivétel az ember de ugye az mindig kell), hozd a szokásos két frakciót és javítsd fel az eddigi nagyobb MMO jól működő dolgait (pl. WoW, GW2) és voala Wildstar. De ugye ez nem lesz elég, de tettek is ezért környezetet elnézve, a lények kidolgozását, úgy látszik is, hogy a grafikusok szabad kezet kaptak és éltek is vele. Ami engem meglepet, hogy nem találkoztam gyenge minőségű textúrákkal. Nem tudom, hogy a többi terület milyen lehet de amit eddig láttam nagyon egyben van. Nem lóg ki a high tech környezet a Nexus világából. Nagyon poén a "gyenge" gravitációs részek, ahol hatalmasakat lehet ugrálni és lehet eljutni más területekre. A szövegeket érdemes elolvasni, meghallgatni olyanok mint a videókban kissé néha komolytalanok de jól megírtak, viccesek. Ami érdekes az a harcrendszer. Szokni kell, csak sajnos a lag nagyon az ellensége lesz, igen stress test van (azoktól kérdezem akik betáznak: van auto attack?).
Azért találkoztam pár kellemetlenséggel is: pl. a levegőbe került pár küldetéses npc vagy tárgy. Az átvezetőkben gyakran nem jelentek meg objektumok.
Jelenleg egy lvl 8-as Granok warriort próbálgatok. És eddig nagyon pozitív a játék. Kíváncsi lennék mi az endgame tartalom, valaki erről tud valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.