Aktív témák
-
Alpi
tag
válasz
-szabi- #4415 üzenetére
Érdekes ez a kínai teszt!!! Itt a Samsung 226 BW-t hozták ki győztesnek! Ezt abból gondolom, hogy van egy táblázat és a Samsung 226BW moncsi mellett van egyedül 9-es értékelés (az LG mellett is csak egy 8-as van), plussz alul is ez a monitor van kiemelve!!! Valamint a Samsung 226 BW-ből két kép is van. Az első képen a Samsung 226BW feketéje nagyjából teljesen megegyezik az LG moncsiéval, a másodiknál, viszont szerintem be van kapcsolva a dinamikus kontraszt és ott tényleg teljesen olyan mintha csak egy fekete képet látnál, csak a bekapcsológombot lehet látni rajta. Azért ez nagyon durva!!!
Még akkor is, ha a prohardveres tesztben nem javasolták a dinamikus kontraszt bekapcsolását!!!
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
-szabi- #4415 üzenetére
Itt valami nem tiszta.
Az egyik képen a samsung 226BW olyan mint a ph teszten,a másikon teljesen sötét.
(lehet hogy bekapcsolták a dinamikus kontrasztot)
Ez volt a zárójelben:未启用动态对比度 (ha valaki le tudja fordítani csak bátran)
De az LG-nek nagyon meggyőző volt a fekete képe. -
Kobe
veterán
válasz
-szabi- #3043 üzenetére
igen így megy, ahogy mondtad
bár ha megnézed, annyi a jellemző hogy az L22 ről és a H22 ről is elginkább csak külföldi oldalakon találkozol, én is kinéztem magamnak az L22-t de most be szeretném várni a H22 átfogóbb megismerhetőségét, masszívabb darabnak tűnik és jobb vételnek -
-FreaK-
veterán
válasz
-szabi- #3026 üzenetére
Igen de mint azt a ph!-s tesztben is írták, októbertől már S-IPS- panellel (is) szerelik a 24''-os típust, mivel a korábbi változattal problémák voltak.Ezért szeretném tudni h a 20''-os változat is kapható-e már S-IPS-el.Ezt a modellt szemeltem ki magamnak amúgy, mit gondoltok jobb ez mint a Samsung 215TW ha eltekintünk a picit nagyobb mérettől(feltéve h télleg létezik s-ips-el)?
Film, játék, net lenne a felhasználási terület.
[Szerkesztve] -
Ra3
őstag
válasz
-szabi- #2293 üzenetére
ez a moncsi nekem is tetszik, itt a ph-n is árulja valaki 87k-ért, igencsak meggondolandó.
gondolom ezzel is meg lehet csinálni hogy pl az 1024*768-at széthúzatom fullscreenre, csakmert láttam valamelyik tesztben hogy pl az 1280*1024-et nativban rakta ki fekete csíkokkal a széleken. szerintetek?
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
-szabi- #2290 üzenetére
A vilagon eleg keves panel gyarto van, a tobbiek, mint peldaul az FSC veszi a panelokat mastol, igaz a vezerlo elektronikanak mar tobb kozuk van az adott gyartohoz, mint a paneloknak. Mindenesetre erdekes az arak kulonbsege, ami persze magyarazhato eltero beszerzesi forrasokal is.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
-szabi- #1327 üzenetére
Mit szeretnél hallani?
Mert itt már elmondtuk egy páran a véleményünket, de ezek szerint ez nem volt elég.
Ha szét lehetne szedni a monitort, akkor tudnánk biztosat.
De ez nem egy egyszerű dolog.
Minden amellett szól, hogy MVA.
(Szerintem ott mehet a kavarás, hogy az LG-Philips nem gyárt MVA panelt, és lehet, nem akarják nagydobra verni, hogy mástól veszik. Ez csak tipp.)
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged