Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
http://replay.kani.hu/main/index.asp?TASKID=DEFAULT ezt csak rajzoltam (ammenynit kellett bele), http://www.tar.hu/g11/ ebbe meg csak belekezdtem, de aztán sose fejeztem be (azért valamennyire látszik h. kb. milyen lett volna) volt mégegy, ami, flash menüvel rendelkezett, de ugy néz ki hogy azt már leszedték. Ja a linkelt két oldal csak IE alatt nézhetö. amugy nem pizért csináltam ha ez megnyugtat
hanem haveri alapon, vagy csak ugy
. DreamWeawer tényleg nem muszáj, de kezdőknek hasznos tud lenni, sokat könnyít a dolgon, de azért mégsem egy wysiwyg cucc. Amugy Flash sem muszáj, ha nem akarsz flashes elemeket felhasználni ;) Corel Drawot is elvileg ki lehet váltani (csak már nagyon megszoktam ;)) win helyett lehet linux is akár. azért ajánlgatom ezeket, mert ezeket ismerem többé-kevésbé és sztem jó programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hanem haveri alapon, vagy csak ugy