Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
Szakos90
üzenetére
Saját vélemény:
Én mindig a legjobbra törekszem, nállam a Logitech c920 volt a legjobb, ezt ajánlom elég sok embernek, persze ha ki tudják fizetni érte a kb 30ezer forintot
Ennek előnye, hogy nagyon jó képet csinál FullHD (tökéletes fényviszonyok mellett)
Hátránya, hogy drága, gyenge fényviszonyok mellett a képminősége pocsék! -
gyulank
addikt
válasz
Szakos90
üzenetére
De hát azt neked kell tudni, milyen igényeid vannak. Annyit javaslok, hogy válassz olyat ami UVC-s, hogy mindenen működjön! Ezt mondjuk nem szokták feltüntetni.
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni! 
Én ezt néztem régebben, de ezt az oldalt is elb@szták.
Mindegy, Logitech c270-et is dicsérik, ez fix fókuszos 6e körül.
Dicsérgetik a Microsoft, és Logitech kamerákat alapból, a Creative se rossz. Én kipróbálnám a Trust zyno-t, és a V7 Pro-t is.
Ja, és a beépített LED-es a szemedbe világít. Gondolom mikrofont is akarsz bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni!