Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrasher
csendes tag
XP sp2, volt egy filléres Labtec vackom, használhatatlan minőség+sebesség, vettem egy Genius iSlim 1320-at: szintén tetűlassú, 1.5-2 FPS körül nyomja.
láma ember lévén elég lassan jöttem rá, hogy az auto exposure/gain/brightness/nevezd, aminek akarod okozza a problémát, mert erős fény (pl. a monitor) felé fordítva a cuccot remekül felgyorsul.
namármost, ennek a kezelőfelületén nincs olyan opció, hogy kikapcsoljam a vérbe ezt a nyomorult funkciót. ötlet? ini file-okat átnéztem, semmi ilyen nincs benne.
dll-decompilehoz béna vagyok, sose tettem még, lenne értelme megpróbálni? van rá esély, hogy egy józan paraszti ésszel felismerhető szakasz felel ezért, amit át tudok írni/ki tudok törölni?most egy még hentesebb megoldás is eszembe jutott: van valakinek olyan genius webcamje, ami támogatja ennek a kikapcsolását? megpróbálnám ráhegeszteni annak a driverét erre valahogy, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Pixel 7a Dobozában
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest