Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem használtam egyiket sem.
FTP tudom micsoda, de nem tudom hogy gondoltad szerver oldali ftp-t.
Webes felületről szeretnéd elérni, hogy a szerver felcsatlakozzon valahova, vagy mit? Vagy csak a webes felületről szeretnéd kezdeményezni, hogy a saját géped felcsatlakozzon ftp-n, és feltöltsön valamit pl? Mert szerintem egyik sem nagyon fog menni. Legalábbis szvsz részben biztonsági megfontolásokból ilyesmit nem tudnak a komolyabb ilyen progik...
Amennyire tudom a saját gépről feltöltést többnyire HTTP POST-tal végzik az ilyen ingyenes tárhelyeken (bár nem nagyon használom őket). A letöltést meg értelem szerűen megint csak http-vel.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest