-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
kelzsoca #1687 üzenetére
Ok. Köszi. Igazából nem tudom mekkora mérvű meló összedobni de ha tudsz adni valami támpontot, linkeket, forráskódot az összerakáshoz talán meg tudom csinálni magam is.
Esetleg ha nem titkos akkor érdekelnének a mod fájl és egyéb dolgok készítésének leírásai, mert jó lenne mélyebb szinten is megérteni hogy mi hogy működik, esetleg a megszerzett tudást tudnám kamatoztatni más tipusú készülékek modolásához. Esetleg ha elmondod milyen programozási ismeretek elsajátítása szükséges hozzá, már az is közelebb visz a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest