Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
gipsztigris #1197 üzenetére
Az olcsó (40eFt alatt) PNA-k között hol helyezkedik el az X950 szerinted? Azt mondod nem érdemes lecserélni a kategóriájában?
-
gabor_01
senior tag
válasz
gipsztigris #1195 üzenetére
Akkor marad a sima X950.
Pedig csak a fényerő miatt váltanám le.
De ezek szerint nincs mire(Monnyuk egy Garmin 1490T
)
-
gabor_01
senior tag
válasz
gipsztigris #1193 üzenetére
Az X850 se elég fényerős szerinted?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Vyndree #1191 üzenetére
Szerintem olyan még nem született az utóbbi egy-két évben aminek ütős lenne a fényereje. Gyorsan hozzáteszem, hogy a WinCE rendszerű PNA készülékekről beszélek. :-)
Sajnos a legdrágább alkatrész a kijelző, és ezen akar és tud spórolni a kiskínai.....mert ugyebár, nekünk nagyon olcsó, nagyon jó, és nagyon szép készülékek kellenek.
Lehetne kapacitív amoled kijelzős PNA-t is gyártani, csak az ára közelítené egy okostelefon vagy egy tablet árát. És akkor meg már nem kellene senkinek sem. Egyelőre azt mondom, hogy próbáljon mindenki boldogulni a gyenge fényerejű PNA-val (fólia, napellenző, árnyékos helyre rögzítés, stb)......szerintem.
Van egy-két 4,3"-os készülék, aminek ütős a fényereje.
Mio Cx20-as széria
iPAQ 310-316
Wayteq N770BtEzek közül csak az iPAQ állja meg a helyét hardveresen, a többi elavultnak tekinthető.
-
Vyndree
őstag
válasz
gipsztigris #1190 üzenetére
Melyik 5"-os PNA-nak jó a fényereje? Nem kell hogy 800x480-as legyen, a 480x272 felbontás is elég lenne.
-
-
Vyndree
őstag
Főmenüben vagy, rányomok a kikapcsoló gombra majd "kikapcsolás" és újraindul, nem tudom lekapcsolni. Mitől lehet ez?
-
hevizms
addikt
Volna egy újabb kérdésem.
Megoldható-e az hogy 2 navi a gépre(igo8 and primo),viszont 1 content mappa,amit mindkettő progi használ.
Ez elsősorban a térképek kettőzésének a kihagyása miatt lenne érdekes.
Kösz a választ előre is. -
hevizms
addikt
válasz
hevizms #1176 üzenetére
Na mégis sikerült.Hát nem mondom kiidegelt a dolog rendesen.
Ez a beirás kellett a sys.txt-be:
[rawdisplay]
class=landscape
driver=GX;GDI
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
stretch=0Most már csak arra lennék kiváncsi,hogy enélkül miért nem indult el?Miért inditotta újra az egész PNA-t?
Eddig azt hittem üres sys.txt-vel is elkellene indulni,legfeljebb hibaüzivel megáll a betöltés,de legalább a betöltő képernyő elindul.De a jelek szerint nem.Hát mindig tanulok új dolgokat. -
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #1173 üzenetére
Sajnos nem jött be.
-
bach66
tag
Üdv!
Hát senkinek sincs ötlete?
Munkahelyi PC-ről szeretném a netet bluetooth-on keresztül (USB-s bluetooth dongle) elérni a Wayteq 960-nal. Ez lehetséges?
Ha igen, hogyan?
Nagyon várom a válaszokat!
Előre is köszönöm!
-
hevizms
addikt
Üdv!
Wayteq x960BT.
Visszaolvasva a hozzászólásokat,senkinek nem volt olyan problémája hogy az iGO8.exe-re kattintva a gép újraindul.
Tehát nem úgy mint ahogy a Primohoz irták itt hogy a programból kilpve indul újra a készülék,hanem eleve el sem kezdi betölteni az iGO8-at.
Tud valaki erre megoldást.Már próbáltam 2 féle verziót is,de ugyanaz a hiba.
Beállitom az elérési utat,rákattintok a GPS ikonra és a gép ujraindul.
Próbáltam az exploreren belül is,ugyanaz a helyzet.
Próbáltam microsd-ről is.Akkor is ua.
Valaki esetleg?
Köszi előre is.ui.Primoval még nem próbáltam
-
bach66
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy elsőre fura a kérdésem:
Munkahelyi PC-ről szeretném a netet bluetooth-on keresztül (USB-s bluetooth dongle) elérni a Wayteq 960-nal. Ez lehetséges?
Ha igen, hogyan?
Nagyon várom a válaszokat!
Köszönöm!
-
GrandeP
addikt
Megnéztem , 2-3 beszálítónknál...
Sajnos már egyáltalán nincs tmc vevő készleten... és ha ezeknél nincs, akkor valszeg senkinél se már
Betiltották? Leváltják? vagy miért nem vanik mát?
Mondjuk hungarisztánban késett, kint néha jól jött volna, de sok volt a vezeték, viszont most elgondolkodtam h kellene, megnéztem a nagykert, erre nuku...
Tudja valaki h miért?
-
GNS
csendes tag
válasz
gipsztigris #1160 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat.
SimonYana: akkor bizony együtt fogok élni a kissé szaggató képpel, bár vezetés közben gyakorlatilag egyáltalán nem zavaró. Szimuláció idején kicsit csúnya, de amikor élesben használom, s csak 1-1 pillanatra nézek a képernyőre, észre sem lehet venni. Azért kíváncsian várom a 2.0-s Primo-t, hátha még jobb lesz.
gipsztigris: Igazad lehet, én mégis úgy sejtem (de ez csak egy érzés, nincs mögötte semmi konkrétum), hogy az SPP csak emulálja a soros portot a bluetooth-on, valós hardvereszköznek nem kell lennie mögötte. Kicsit körbejártam a témát, és ezt találtam, egyelőre nem mélyedtem bele (meg az sem biztos, hogy CE 6.0 Core alatt meg lehet csinálni), de azért megvizsgálom a lehetőségét.
-
SimonYana
addikt
Ezzel együtt kell élni , ha az IGO 1.2 van fent!
Mást nem próbáltam . A 8.3-as talán jó , csak nekem nem jó az eddigi kedvencek ahhoz.
gipsztigris említette , talán hogy szoftveres hiba lesz ami azt jelenti , hogy talán a 2.0 IGO-val javulhat!
Ha tévedek , akkor úgyis kijavítanak a hozzáértők! -
GNS
csendes tag
válasz
gipsztigris #1062 üzenetére
Megvásároltam a WayteQ x960BT gépet. Működik, de volna 1-2 kérdésem, talán tudtok segíteni.
Az egyik - ld. amire válaszolok -, hogy az SPP protokoll nem egy szoftveres megvalósítású "valami"? Mert ha igen, talán lehet olyan program (bocs, ha nagyon hülyeséget beszélek), amit telepítve a PNA-n is elérhetővé válik, és használhatnám a TMC-vevőt.
A másik kérdésem talán általánosabb. Fent van a Primo 1.2 (több változatban is). Működik, de a navigáció elég darabos, főleg, amikor váltja a pozíció nézetet. Egyébként is a képfrissítés kb. 2-4 kép/másodperc, ami nem túl szép, de a nézet váltásakor 1-2-re esik vissza. Arra gyanakodtam, hogy - amint olvastam itt-ott - a 800x480-as felbontás túl magas a processzornak, ezért visszavettem (a sys.txt átszerkesztésével) 480x272-re. Próbáltam ablakban (kb. a képernyő 1/4-e lett az ablak), meg kifeszítve is (ekkor persze durván látszottak a képpontok, gyengébb minőségű lett a kép), de nem vettem észre érezhető minőségjavulást a képfrissítésben. Ebből arra következtetek (talán helytelenül), hogy mégsem ez okozza a folyamatos kép hiányát. Mindent kikapcsoltam, amire úgy gondoltam, hogy visszafogja a gépet: nincs TTS, nincsenek 3D érdekességek, nincsenek 3D épületek, nincs fent speedcam adatbázis, és nem fut a háttérben semmi. Mégsem boldogulok. Tudtok valami tanácsot adni? Vagy ezzel együtt kell élni? Esetleg más navigációs szoftverrel folyamatosabb lenne a kép?
-
attilas4
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem első navigációmat (Wayteq X960 BT HD + Sygic Lite full europe) és nem indul el.
Az autós töltőre ráteszem,világít a piros led majd néhány perc múlva már nem.
Ha be akarom kapcsolni csak a reset gomb megnyomásával tudom,de akkor is csak addig kapcsol be amíg a menü meg nem jelenek majd kikapcsol.
Ha laptopon keresztül csinálom akkor is a fentiek történnek!
Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene csinálnom még,vagy vigyem vissza az 1 napos gps-t.
Köszönöm a segítséget!
Attila -
DM43
őstag
válasz
gipsztigris #1154 üzenetére
Ezt nekem még nem is mondtad. Ez olyan Gipsztigrises szuper ötlet.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Wolfskin #1151 üzenetére
Egyetértek, hogy nem a legjobb helyen van a ceruza, de én ezt úgy oldottam meg, hogy az egész lakásban és az autóban is van vagy 20 darab ceruza.
A madaras tescoban vettem egy csomag (asszem 200 db) Darts hegyet akciósan 500 forintért, és az összes kidobásra ítélt toll betétjének helyére integrálok egy darts hegyet. Puha műanyag, nem karcol, és mindig van belőle kéznél. Ha elveszik, nem sopánkodok, hanem előveszek egy másikat.
-
Wolfskin
őstag
így van, meg is köszöntem, és kösz mégegyszer! aztán jött a vita, a félreértések miatt a többiekkel, sajnálom.
DM43 viszont a másik kütyüről írta meg ugyanezt, (cns globe HD)az alapdilemma ugyanis a két készülék közti döntés volt, amiben a telefon kihangosítás egy fontos szempontként került számításba. így most mindkettőről tudom a frankót, hála nektek.
szerintem így a valamivel nagyobb tudás (párhuzamos port, folyamatos rom frissítés, keményebb kijelző) a cns mellett szólnak,
ami nekem a wayteq-ben hiányozni fog, az mp3 lejátszó, mert logikusabban felépített, jobban kezelhető lejátszóval nem találkoztam, pedig kipróbáltam párat - remélem futni fog a cns-en is -, meg a ceruza, mert az irtó nagy baromság, hogy az autós tartóba integrálták!
-
jule
csendes tag
válasz
Wolfskin #1142 üzenetére
Ha megnézed az első ezzel kapcsolatos hozzászólásomat, félkövér kiemeléssel ott van a vitathatatlan válasz, amihez DM43 utóbbi kitűnő hozzászólása mellé teszi a még kapcsolódó tudnivalókat, amelyeket ismét csak megerősíteni tudok, az X960BT is ugyanígy viselkedik, nemhiába a csaknem azonosság.
-
Dr. Student
senior tag
Videolejátszással lennének problémáim, akadnak és a hang is szokott, valami programra lenne szükségem amivel gond nélkül letudom játszani a klipeket és a videókat nyilván konventárlás után....
-
Cariddi
csendes tag
Srácok! Ha be van dugva a szivargyújtóba, halkan, folyamatosan, de idegesítően sípol, amikor az FM transzmittert használom. Ha kihúzom, akkor nincs a sípolás, de ugyebár nem töltődik. Ez eléggé idegesítő, és gyanítom, hogy talán nem is a Navi hibája? Próbáltam sok frekvenciát, de teljesen ugyanez a helyzet, tehát nem ettől függ. Talán az autó elektromos rendszere a "nem megfelelő"? A Generátor "zaját" hallom? Vagy az autós töltő tápjával van a "baj"? Van erre már esetleg tapasztalat, vagy netán megoldás? Mert ez így eléggé használhatatlan. A másik kérdés, hogy van valami "nem gyári" videolejátszó progi, amivel nem akad a videó lejátszás? Mert az átkonvertált (480x272, 750 kbs-os avi) film is akad, vagy akkor erre ne is használjam? Üdv!
-
Wolfskin
őstag
igen, igen, a 3. pont!
3, Bluetooth kihangosító hangját is szépen kiteszi a rádióra! :-)
köszönöm!
már az avatarodból sejtettem, hogy értő fülekre találtam a problémámmal, Yoda mestera többi csak hab a torkán. egyébként az alapkérdés eldőlt, csak jelre várok, ha szabad a vásár.
-
DM43
őstag
válasz
Wolfskin #1142 üzenetére
A legelső kérdésed az volt, hogy Wayteq, vagy CNS. A döntést megkönnyítendő, idézek Gipsztigris barátomtól BT-FM témában:
Működik az A2DP Bluetooth kapcsoltat (stereo jelátvitel) Galaxy spica csatlakoztatva BT-n a HD-hez, majd a Spica zenelejátszójának a hangját BT és FM transmitter átjárókon keresztül szépen kitette az autórádióra. :-)
FM transmitter:
1, Primo futtatása közben gyári zenelejátszó működtetve, a navi hangja párhuzamosan szól a zenelejátszóval (nem halkul el a zene)
2, Primo futtatása közben Primo zenelejátszóval a navi utasításkor lehalkul a zene, majd Esztike befejezi és folytatódik a zenelejátszás.
3, Bluetooth kihangosító hangját is szépen kiteszi a rádióra! :-)Hangsúlyozom, hogy a CNS Globe HD-ről volt (van) szó, és gondolom, hogy azt mondanom sem kell, hogy a gépre porolt legális Primoval.
-
Wolfskin
őstag
megszólítva érzem maga a vitában.
szerintem az alap, hogy két forrás hangját nem keveri egyszerre egy kimenetre. régen is lekeverte a zenét, ha jött egy hívás és felvettem. sőt, a zenelejátszó felület helyére a telefon felület jött be. (hogy folyamatosan, vagy csak amíg felvettem, meg lehetett-e váltani, nem emlékszem. meg hogy a navigációval ugyanígy tett-e arra sem.)
a kérdés nem is ez volt, hanem az, hogy hol szól a telefon hangja (a másik félé természetesen), a pna saját, hátlapi hangszóróján, vagy azt is kiküldi az autó hangszóróira (kábelen, fm-en, akárhogy). az x920 nem tette, ott a telefon csak a saját kis hangszóróján szólalt meg. régen volt erről vita, még a Wayteq-nek is írtam, a válasz itt: (#6516)
-
jule
csendes tag
-
jule
csendes tag
Na látod, ez az, hogy nem használod, de nagyon sokat vélsz tudni róla és kétségbe vonod a tárgyszerű tapasztalatokat. Tulajdonképpen neked mi a célod ezzel? Kinek szeretnél így segíteni? Szerintem meg arról kellene beszélgetni ami előre visz és segíti is a kérdezőket.
Erre pedig "A kiinduló probléma az volt, hogy ha használod a navit, akkor a bejövő hívás elteszi a navi képét"
azt mondhatom, hogy nem ez volt a kiindulási probléma, szokásod szerint mindig kitalálsz valami kötözködésre valót, de azért válaszolok a tapasztalat, gyakorlat alapján.
Ez a probléma ugyanis nem probléma, mert ez alapvető funkciója a szoftvernek, különben hogyan vennéd fel a kagylót egy gombnyomásra? Ugyanígy az is hozzátartozik, hogy vissza is tudsz lépni a navigációs képernyőre, hogy folyamatosan szemmel követhesd az utat, tehát nem áll meg a navigálás, miért is tenné, de ez egyik korábbi gépnél, szoftvernél sem volt gond, mint ahogyan a zene, vagy navi utasítás lehalkítása is alapvető volt és ezek is jól működnek.DM43 válasza tökéletesen helytálló!!
Wolfskin!
Bocs, hogy nem neked címezve válaszoltam meg hanem ezen úton a kérdésedet. -
Rick4
félisten
2. És ha nem teszi le? Telefonálni billentyűk nélkül. Igazából lényegtelen, van egy Sonyericsson kihangosítóm, ami nagyságrendekkel komolyabban teszi a feladatát, a transmittert se használom csak alkalomadtán. A kiinduló probléma az volt, hogy ha használod a navit, akkor a bejövő hívás elteszi a navi képét. Erről beszélgessünk.
-
DM43
őstag
Anélkül, hogy igazából használnám ezt a funkciót:
1. Én úgy gondolom, hogy egy automata ügyfélszolgálatot ne a naviról kezeld (nem hiszem, hogy erre menet közben szükség lenne)
2. Ha a másik oldal leteszi a saját telefonját, akkor nem kell letenned, mert meg fog szakadni nálad is. -
Rick4
félisten
Megnéztem, mikor tárcsázok a naviról, utána le tudom tenni a Bt ablakot, a 920-asnál ezt mégb nem lehetett.. Na de ha Te ennyire nem képzelegsz, elárulod, hogy mikor látom a navigációt a továbbiakban, hogy fogok mondjuk egy ügyfélszolgálat menüpontjai között lépkedni, (mikor ugye gombokat kell nyomkodni egyes menüpontokhoz) ill hogy teszem majd le a hívást, ha a háttérbe tettem a Bt ablakot? Nos, ha Te nem képzelegsz, hogy csinálod?
-
GrandeP
addikt
Nekem nem áll meg a navi közben, a hangot is csak leveszi épp hallható szintre....
Skin/beállítás függő lenne?! -
Wolfskin
őstag
úgy emlékszem, az mp3 lejátszás hangját automatikusan leveszi, ha bejön egy hívás (és pause-ra teszi). és talán a navit is. ezért szeretnék minden egy helyen, nem külön kábeleken más bemenetre kötni, hogy ne kelljen minden hívás előtt ezert dolgot lehalkítani, átkapcsolni, stb., csak felvenni és beszélni.
-
jule
csendes tag
válasz
Wolfskin #1131 üzenetére
A helyzet az, hogy fülest nem használok, így sajna nem tudom kipróbálni, de a rádióra kitett lehetőség nekem tökéletesen elég. Ez az első készülékem, mely ezt tudja, nem értem miért kételkedik ebben bárki is. Nekem ebből mi hasznom lehetne, vagy mi vezérelne? Gondolkozzon ezen az, akit érint.
Hozzáteszem, hogyha minden a transzmitteren keresztül egyszerre megy (navi utasítás, Mp3 lejátszás + telefon beszélgetés), megy (illetve majd folytatódik) minden, de olyankor a tiszta hallgatáshoz megállítom az Mp3 lejátszót, miután felvettem a telefont és közben láthatom a navi képernyőt. -
Wolfskin
őstag
köszi,
látom ebből is lett vita, de szerintem egyszerű eldönteni...
a BT-s telefonhívást a 920 csak a hátsó hangszórójára küldte ki, sem a fülhallgató kimeneten, sem az fm-en nem jelent meg a jel (hang). csak a saját kis hátlapi hangszóróján. az meg autóban kevés. ezek szerint a 960-ban ezt orvosolták...és az FM-en kívül a fejhallgatóra is kiküldi a jelet? kipróbálnád kérlek, hogy amikor kihangosítod a telót, akkor fülessel is tudod-e hallgatni?:
-
Peti0022
csendes tag
Hali!
Ma vettem az első gps-emet, navi szoftver nélkül, és most próbálom telepíteni, de gondjaim vannak vele. Valaki tudna segíteni?
-
senki66
senior tag
Szia kishoris!
küldtem neked privit, nézd meg légyszives
Üdv,
senki66 -
Tatra700
csendes tag
A mobilom tönkrement, de az x960bt-men a kihangosítóban megvan a telefonkönyv.
Ennek az adatait ki lehet menteni valahogy az x960bt-ről?
Ha másik telefont csatlakoztatok a bluetooth-on keresztül, akkor nem fogja felülírni a telefonkönyv adatait? -
szarvasx
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a készülék menüjében mit jelent a kijelző jobb felső sarkában az akku ikon melletti kék és szürke pont ( ikon ) ? -
Anubis_9
addikt
válasz
gipsztigris #1113 üzenetére
Erre nem gondoltam. Akkor tárgytalan az egész.
Köszi!
-
jule
csendes tag
válasz
gipsztigris #1113 üzenetére
Ez így igaz, természetesen!
-
GrandeP
addikt
Nekem csak kazettás magnó van a munkásszekérben, így az mp3-at, az fmtransmitter segítségével hallgatom, és mikor navigálnia kell a navinak, akkor lehalkítja a hangerőt, nem sistereg és mondhatni cd minőségben sugározza...
De az enyém ugye gyári hibás... mint már oly sokszor kiderült. -
jule
csendes tag
válasz
Wolfskin #1089 üzenetére
Hello!
A transzmitter igenis kiteszi a Bt. telefonhívás hangját a rádióra! Mégpedig nagyszerűen. Az egyéb navi hangok is sokkal jobbak a rádión keresztül és természetesen az Mp3 zenei dolgok is! Sőt még a videóra sem lehet panasz (már amire biz.körülmények között használhatjuk és használunk egy ilyen eszközt).
Más véleménnyel ellentétben, én tehát azt mondom, hogy ez a készülék a tőle elvárhatókat jól teljesíti, ha az ár-értéket is figyelembe veszem, még ragozhatom is. Egyedül a képernyő láthatósága lehetne jobb erős napsütésben.SY-nak:
Aki felkapja a vizet mert ő tudja miért, egy dolog, de ha egy fórumtárs más véleményét - ami még tárgyilagos is - sem hajlandó megfelelő módon kezelni, már gondolkozzon el egy kicsit, vagy számoljon legalább 3 másodpercig.
Látom megtörtént, ehhez gratulálok is, de csak megjegyzem, hogy nem igen szerencsés címeket pötyögtetni menet közben!! Mások is úton vannak, azokat is haza várja valaki.
Te is vigyázz magadra!
De OK!! Mindenkinek lehet rossz napja!
Peace. -
SimonYana
addikt
válasz
gipsztigris #1101 üzenetére
gipsztigris!
Sorry ha kicsit harapós voltam!kishoris!
Neked hiszek , mert Te egy nagyon korrekt segítő kész csávó vagy!
Sorry , ha valakit megbántottam , de olyannyira kiborított ez a navi és primo váltás , hogy kicsit jobban felb@szott , mint kellet volna!Valaki tudna segíteni , hogyan tudom átkonvertálni az upio mentésemet?
Mert ugye le van Promoval mentve vagy 100 biztos , de ezt nem látja az igo 8.3.
Ezért sem tudom munkában rendesen használni csak a primot , mert ott az összes mentésem!Előre is köszönöm !
-
Anubis_9
addikt
Kipróbáltam az FM transmitter-t: 89 Mhz-re állítottam és meghallgattam, hogy szól a rádión. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Sokkal érthetőbb és tisztább mint magán a készüléken, bár ott sem mondható éppenséggel rossznak.
-
ddrgenya
csendes tag
-
kishoris
tag
válasz
SimonYana #1100 üzenetére
Ne ugorj neki Gipsztigris fórumtársunknak! Nagyon is segítőkész ember, sokat köszönhetünk neki és még néhány fórumlakónak. Nem tudom, mennyire olvasol más fórumokon, de nagyon sok helyen találkozhatsz a nevével és bizton merem állítani, hogy az egyik legnagyobb navi guru.
-
gipsztigris
addikt
válasz
SimonYana #1100 üzenetére
Igen, azt hiszem, hogy jó fej vagyok!
A használatról pedig csak annyit, hogy lehet meglepődnél ha tudnád mennyit és kiknek tesztelek navi programot és készülékeket. Tehát valami "halvány" elképzelésem azért van a dolgokról, és nem nagyon szoktam a levegőbe beszélni. Igen! Mindenki azt használja amit megvesz, vagy warezként letölt.A koromat tekintve pedig qrvára kinőttem már a Discos dolgokból! Tehát, nem kéne annyira felkapni a vizet, és az agarakat is hátrébb kellene vinni egy picikét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nintendo Switch 2
- RoboCop: Rogue City teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest