Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor_01
senior tag
Tényleg ilyen gagyi a 920-as tokja?
A zippzár is hozzáér a készülékhez? -
Luissimo
veterán
válasz
WindyJoe #1789 üzenetére
hááát, ha választhatok, akkorazért az ő csacsogásával vitatkozom vezetésközben.
A Mohabá hangjára mindig bealvási kényszerem van.De méginkább a cigányvajda-székelybácsi párosból valamelyikkel, az Andrea után, azért őket könnyebb elküldeni, a nőkkel udvariasabban kell impertinenskedni...
-
WindyJoe
aktív tag
Ne nekem mond, én is zenélek általában, de ha épp mégsem, akkor meg cumi van...
(Egyébként tényleg elég hangos, hogy kihangosítás nélkül is lehessen hallgatni...)snowdog: Csak azért vettem észre én is, hogy nem egyforma, mert föltettem egy másik példányt, beletuszkoltam minden extrát és érezhetően lassabb. Mondjuk főleg akkor lehet érezni, ha a 3D térképet tekergetem, vagy térkép betöltésénél, simán navigálás közben semmi különbség.
-
snowdog
veterán
válasz
WindyJoe #1783 üzenetére
Igazad van, nem használok 3D épületeket, és egyéb nyalánkságokat.
Dimka skin, 3D felszín és felhők, ennyi az egész, és ez valóban zökkenőmentesen megy az X920-on. A térképek számának nincs jelentősége, az egész EU fent van a gépen, sőt. Ez nem lassítja, hiszen csak azt tölti be, ami a GPS koordinátának megfelel. Vagy a Basemap-et.
-
Luissimo
veterán
szerintem az már a perverzió bizonyos foka, mikor az emberfia Mohabácsi vagy Bochkorné Andrea hangját hallgatja navigáció közben a rádión, ahelyett hogy inkább zenét hallgatna rajta...
(szerintem)
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
snowdog #1781 üzenetére
5-öshöz egy kis kiegészítés:
Nagyon függ attól, hogy milyen skint teszel föl és ahhoz milyen kiegészítőket.
(Pl.: 3D felszín+3D épület+Riks+Themecanger+Meteo Mod érezhetően lassabb, mint simán Riks+3D épülettel. (Viszont atomjól néz ki...))
Lehet függ attól is, hogy mennyi térképet teszel föl, de ez még tesztelés alatt. -
WindyJoe
aktív tag
Hát, ha olvasgattad a fórumo(ka)t (márpedig gondolom igen), akkor több helyen is olvashattad, több ember tollából az okot:
Azért, mert kikapcsol. (:
Azaz olyan, mintha olyan frekire tekernéd a rádiót, ahol nincs adás. Ergo a rádiók 90%-a elkezd sisteregni. És egész addig sistereg, amíg a navi akár fél óra múlva benyögi h "800 m után fordulj jobbra..." Ha ez neked nem rossz, akkor használd így egészséggel.
Valahol azt is leírtam már, hogy ez miért hiba és nem energiatakarékossági funkció.
Lényegében: Ha FM-et használsz, úgy is be van dugva valamelyik drót, és akkor meg már töltheted is rajta keresztül. 90%-ban autóban használod a készüléket (az FM-et meg 99%-ban), tehát nyugodtan bedughatod szivargyújtóba. Erdőben nem fogsz FM-T-t használni, szal teljesen értelmetlen az autokikapcs funkció megléte. (A használók kevesebb, mint 1%-nak hasznos és több, mint 50%-át zavarja, nem túl jó "tervezés".)
Ráadásul, ha direkt tervezték volna bele, akkor az FM beállításokhoz mennyiből tartott volna egy kis pipát tenni, h "Energiatakarékos mód" és vagy engedélyezed, vagy nem...
99,9%, hogy hiba, így pedig, hogy frissítést is csináltak hozzá ők is elismerték, tehát 100%. -
snowdog
veterán
válasz
kotysoft #1780 üzenetére
Szia!
1-3.) Nem nézek rajta filmeket, ezért erre majd más válaszol.
4.) Transmittert nem zavarja be a töltő?
Vannak olyan felhasználók, akik panaszkodnak rá, hogy sipol tőle.
5.) A "tudjukmi" (IGO8) hogy fut rajta? (nem telepítése érdekel!) Tehát vannak készülékek, amin pl eléggé szaggat (pl 0,5 fps), van amin egész jól fut 15-20 fps... ezen egy normál nézetben (tehát nem madártávlat 3d, és nem full közeli) mennyire élvezhető és folytonos a képi megjelenítés
Rendben működik, nincs lassulás..
6.) Egy budapesti, nyílt területen (tehát nem a 10emeletesek közt) kb mennyi idő alatt "áll be" hidegen a GPS?
Hidegen pár perc, melegen fél percen belül van pozíció.
-
kotysoft
csendes tag
Sziasztok!
Még csak most tervezem a 920 vételét AJÁNDÉKBA ÉDESAPÁMNAK, mert annyi szépet írtatok róla. Megpróbáltam elolvasni az elejétől a topicot, de a 100. HSZ-nél már meguntam, ezért elnézést ha olyat kérdezek amit már kibeszéltetek:
1.) A Beépített videólejátszója viszi a nem újrakódolt videókat is akadásmentesen? (pl 1GB xvid)
2.) A videólejátszója hogy kezeli a 4:3-as videókat? van lehetőség a nyújtásra, levágásra (pan-scan), vagy középreillesztésre (tehát a szélein fekete csíkkal)?
3.) A videólejátszója tudja folytatni a legutolsó pozícióból a filmet újraindítás után, vagy csak SLEEP mód után?
4.) Transmittert nem zavarja be a töltő?
5.) A "tudjukmi" (IGO8) hogy fut rajta? (nem telepítése érdekel!) Tehát vannak készülékek, amin pl eléggé szaggat (pl 0,5 fps), van amin egész jól fut 15-20 fps... ezen egy normál nézetben (tehát nem madártávlat 3d, és nem full közeli) mennyire élvezhető és folytonos a képi megjelenítés
6.) Egy budapesti, nyílt területen (tehát nem a 10emeletesek közt) kb mennyi idő alatt "áll be" hidegen a GPS?
Édesapám aktív kütyühasználó (taxis lévén), ahol a navigáció és a szórakozás is fontos, tehát a fenti válaszok fontosak számomra, ezért minden megoldást megköszönnék ezekkel kapcsolatban PÜ-ben is (pl külső W.CE videólejátszóval kapcsolatban).
Jelenleg egy MIO P550-el és megannyi külső kütyüvel használja azokat a funkciókat amit ez tud egyben. Megérné lecserélnie, ha fontos számára a nagy kijelző, és nem csak nagypapa módjára a bekapcsológombot találja meg, hanem szereti kihasználni minden funkcióját?Előre is köszi a válaszokat
-
Zirowe
nagyúr
Találtam wayteq tokot, 4,3 és 5"re van hírdetve,x820 és x920ra ugyanaz a darab.
Belső mérete: 13.3 x 8.5 cm.
Ahogy lemértem a navit,szerintem ez jó lesz neki,nem? -
Zirowe
nagyúr
Üdv,ma léptem be én is az x920as tulajok táborába.
Nagy váltás ez egy bp v350 utánA következő pár kérdésem lenne: olvasgattam a fórumot és szó volt,hogy vmi gond van az fm transmitterrel ha nem szól semmi benne,mert energiatakarékos módba kapcsol,de azt is olvastam,hogy kijött egy frissítés is,ami ezt megoldja.
Publikus már ez a frissítés,vagy még nem érhető el?
A készülékemen most ez van fent: pa06.a.1027.0404i660aFóliát olcsón tudtok rá?
És esetleg vmi jó kis szövet tokot,amibe belefér a gép pár ezres erejéig?
Előre is köszi!
-
DM43
őstag
válasz
HummeRC #1759 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy az autós töltőnek a pna felőli végét dugd csak be (magyarul a szivartöltős oldal lógjon a levegőben). Valószínűsítem, hogy ekkor megszűnik a sípolás, ugyanis azt általában a csatlakozóban levő elektronika szokott okozni. Én nem a gyári töltőt használom, hanem vettem egy szivargyújtó-USB átalakítót, és abba egy sima usb kábelt dugok.
-
-
snowdog
veterán
-
athox
csendes tag
Sziasztok,
Próbálta már vki az X920BT-t Linux alól használni?
A belső flash-t TFAT néven lehet látni, kb 1.7 GB a mérete.
Két könyvtár:
DumpFiles
ExtraDumpFiles
és 4 file van benne:
gpspara0.bin gpspara1.bin gpspara2.bin gpspara3.binHol lehet itt megtalálni a ResidentFlash-t, mert a fentiekben nincs...?
-
válasz
snowdog #1758 üzenetére
Szia.
Igen, főleg Bp-en használom. Azt hiszem 103,6-ra raktam, ott már csöndes a rádió (ott már nem zavarja a 103,3), amíg meg nem jön a 920bt hangja. Onnantól sípolás. És nem szakaszos, hogy néha bezavarja valami, hanem állandó, monoton. Arról mondjuk nem is beszélek, hogy kb 3-szoros hangerőre kell tekernem a rádiót, mintha normál rádiót hallgatnék, mert annyira halk az átvitt jel. Persze a sípolás is erősödik, ami alapból erősebben szól, mint amit hallgatnék. Ezért gondoltam készülék alapzajra, de ha nincs rá megoldás, akkor ez a funkció így gyakorlatilag használhatatlan.
-
Sziasztok.
Azzal a problémával találkozott már valaki, hogy új 920bt-nél az fm kihangosítás sípol? Konkrétan hangosabban sípol, mint amit átvisz hang. Saját hangszóróján hibátlan, de az fm sípolástól pár perc után megfájdul az ember feje.
Ötlet, vélemény, hogy hogyan lehetne elvenni tőle a sípot?
-
athox
csendes tag
1. Mobiltelefonoknál mondták nekem, hogy az első feltöltés után hagyjam rajta a töltőn éjszakára, úgy többet fog bírni hosszú távon... nem értek hozzá, csak gondoltam lehet hogy itt is így van.
Érdekes hogy a kinyomtatott használatiban "Cserélhető akkumulátor, 900mAh" van írva,
itt [x920bt_manual_multi_lang.zip] pedig
"akkumulátor, 1800mAh".
2. Koszontem -
snowdog
veterán
válasz
pukkancska #1754 üzenetére
Attól függ mire használod. A navigációs programok 90 %-nál nem érdemes átkapcsolni, mert nincs semmi előnye. Azért nem javasoltam az átkapcsolást, mert az nem egy egyszerű művelet, és ha valaki nem pontosan érti hogy mit csinál, akkor olyan üzemmódba kapcsolhatja a GPS vevőt, hogy abból már nem tudja kihozni, és a vevő használhatatlanná válhat. Persze ez csak szélsőséges esetben állhat elő, de minek kockáztatni, ha semmit sem lehet vele nyerni. ("...A SirfTech progival illik óvatosan bánni, mert valamit sikerült úgy elállítanom vele, hogy szegény Eten X650-emben a beépített GPS nem volt hajlandó megszólalni semmilyen comporton. Szétszedés után egy "backupakksirövidrezárásos hardresettel" sikerült életet lehelnem a ketyerébe....")
Tehát van az NMEA és a SIRF mód.
Korábban volt róla szó, hogy a régebbi, ma már kevésbé modern protokoll az NMEA. Nagyon kevés funkciót tud, de még mindig elég, amire használjuk. Egyszerű, stabil megoldás. A GPS vevők többsége alaphelyzetben erre van állítva.
A SIRF a modernebb, nagyobb tudású verzió. Az egyetlen amit egy átlagos felhasználó használni szokott, az a static navigation kikapcsolása. Amennyiben nincs kikapcsolva, akkor 4 km/h alatt azt látod a képernyõn, hogy állsz. Geocaching esetén a láda környékén sétálgatsz és meg sem mozdul a kis nyíl (Russa vagy Navitel). Az autós navigációs programoknál ennek azért nincs jelentősége, mert a programok az útratartás funkciót alkalmazzák, aminek következtében nem ugrál a jel össze vissza, mindig a térkép szerinti úton van.
"Static Navigation (SN) - Staikus Navigáció [link]
Ha a sebesség 1,2 m/s alá csökken 3 másodpercig, akkor a GPS vevő "befagyasztja" a poziciót. Ebből az állapotból csak akkor lép ki a GPS vevő, ha 1,4 m/s fölé nő a sebesség vagy 200 méternél jobban eltávolodunk a helytől. Értelemszerűen gyalogos felhasználáshoz nem használható, autóval közlekedve viszont nagyon hasznos tud lenni városban, hogy a magas házak között piros lámpánál, a balra kanyarodó sávban állva nem kell állandóan ezt hallgatni: "a következő lehetőségnél balra, újratervezés, forduljon vissza" az "elmászkáló" GPS pozíció miatt. Ez a tulajdonság gyártótól függ, de alapállapotban általában ki van kapcsolva."Amit említettél pontatlanságot ("...amikor állok a piros lámpánál akkor nem fogja azt tolmácsolni a gps, hogy forduljak vissza, mert túlmentem a célnál...") az nem a GPS vevő, hanem egy bizonyos navigációs program hibája. Másik verzióval nem csinálja.
Röviden ez a lényeg. Ha a téma mélyebben érdekel, akkor valóban olvass utána a neten, nagyon sok oldal foglalkozik a témával. Közülük néhányat belinkelek.
NMEA Reference Manual [link]
GPS Protocol Reference Manual GPS Protocol Reference Manual [link]
SiRF Binary Protocol Reference Manual [link]
SiRF NMEA Reference Manual [link] -
pukkancska
tag
válasz
snowdog #1747 üzenetére
Szia
Tudnál egy pár dolgot mondani arról, hogy mivel tud többet a SiRF mód?
Nekem ajánlották az egyik boltban ahol vettem a gps-t, hogy jól járok vele ha átállítom, mert több funkció aktívvá válik mint a NMEA módban.
Amikor rákérdeztem, hogy mivel, akkor azt mondták hogy olvassak utána a neten. Az egyik meg azt mondta, hogy amikor állok a piros lámpánál akkor nem fogja azt tolmácsolni a gps, hogy forduljak vissza, mert túlmentem a célnál, viszont NMEA módban ezt tenné.
A neten sok mindent nem találtam, csak nagyrészt külföldi oldalakat, de túl sokat nem tudtam meg belőle
De hogy Te azt javaslod, hogy ne próbáljuk ki ezeket, így most nem tudom mi tévő legyek.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy mivel lesz több a SiRF-el, és mitől lesz az jobb nekem? -
athox
csendes tag
Két kérdésem lenne:
1. Egy vadi új X920 BT-t mennyi ideig kell/célszerű első alkalommal tölteni?
2. Privátban el tudná vki küldeni, hogyan lehet feltenni a belső memóriájába azt a bizonyosat, amit elvileg nem lehet?Hölgyek/Urak!
Brutális mennyiségű okosságot halmoztatok fel erről a témáról.
Már napok óta mazsolázom... -
Genczler
csendes tag
Sziasztok!
Keresek VNC klienst X920BT-hez. Tud esetleg valaki?
A Sirf poci X86 kompatibilisnek minősül?
üdv.,
P.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
snowdog #1746 üzenetére
SirfTweak-ot próbáltam, de ez még gagyibb, mint a sirftech.
A COM1-en bármilyen rátával veszi az NMEA jeleket minden, de sirf nincs.
A másik ami fura, hogy a COM1 az valami YFCommux, és COM7-en van egy GPS nevű eszköz.
COM7-el egyáltalán nem tud kapcsolatot teremteni semmi. Nekem úgy tűnik, mintha lenne egy mesterséges COM-port (COM1), ami a valódi COM7 jeleit átdolgozza és továbbítja. Azaz egy driver, ami kommunikál a GPS-el és egy virtuális comporton keresztül sugározza az adatokat folyamatosan.
Ja és kommunikálni egyik portal sem lehet ezek közül, csak a COM1 küldi az adatokat ész nélkül...
(Valaki cáfoljon már meg.)
-
snowdog
veterán
válasz
snowdog #1746 üzenetére
Bár ott PDA-ról volt szó, és nem biztos, hogy azok a programok PNA-n is működnek. Én nem kísérleteztem vele. Régebben PDA-n átállítottam, de semmi előnye nem volt, ezért vissza is tettem NMEA-ba. PNA-n még nem próbáltam átkapcsolni.
Én csak a veszélyre hívtam fel a figyelmet. Ettől függetlenül mindenki úgy csinál féltéglát a gépéből, ahogy neki jólesik.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
snowdog #1740 üzenetére
1. Miért, fölrobbant a készülék?
Most komolyan, egy sirf GPS vevő miért ne tudna sirf protokollal kommunikálni???
2. Nagyon kevés kivételtől eltekintve a sirf kommunikációt is tudják a normálisabb navik, azt meg ki nem sz@rja le, hogy az NMEA-t is tudja emellett...
3. Régi elavult szabvány, csak azért maradt meg, mert primitív és kis adatforgalmat igényel, de a sirf pontosabb és gazdaságosabban üzemeltethető vele a készülék.
4. Hogy a rákba lehet átkapcsolni, mert nekem a sirftech progival nem hajlandó.!? -
snowdog
veterán
válasz
housejoy #1741 üzenetére
Gondolom azt követően áll le a transzmitter, hogy jó ideje nem kap jelet. Tehát nem hallgatsz rajta semmit. Akkor minek van az autórádió pont arra a frekire hangolva? Megjegyzem az én autórádiómon van kikapcsoló gomb. Azzal szoktam kikapcsolni, mikor nem használom.
Mivel már egy jó ideje ezen a témán rugózol, több fórumon is, nem bírtam megállni, hogy ne szúrkáljalak meg egy picit.
-
housejoy
tag
válasz
Mcfly84 #1739 üzenetére
a probléma csak annyi hogy elég zavaró ha lekapcsol az fm transmitter és elkezd a rádió sisteregni, lehet ez téged nemzavar vagy olyan autórádiód van ami olyankor elnémul.
nyilván én sikeres ember nemlehetek mert az enyém csak értetlenkedik és zajong hogy megszűnt a rádióadás -
-
housejoy
tag
hú de felhúztam magam a wayteq válaszán.....
nemigaz hogy az fm transmitter automatikus kikapcsolása nem hiba, érdekes módon
eddig ez nemvolt divat egyik készülékükben sem de még más gyártó készülékénél sem.
ráadásul képesek a pofámba hazudni hogy még sosem tettek ki javítást a netre,nemtom az illető még sosem nézte a saját weboldalukat?
ez kezd olyan lenni mint a NavNGo hozzáállása...
elején nagyon segítőkészek aztán amikor már nyeregbe érzik magukat szarnak mindenkire.
én nemvagyok hajlandó ezért pestre menni szervízbe, inkább eladom az x920BT-t és veszek olyat ami úgy működik ahogy kell.pl CNS Stylus XXL , azzal amúgyis rendesen meglesznek szorongatva az eddigi infók szerint. -
citroends
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta van nekem is egy 920-as (hurrá)! Ez az első ilyen kütyüm és bizony kell néhány próbakör, mire az emberfia kitapasztalja a lelki világát, főleg hogy a "kezelési útmutató" gyakorlatilag fél kalap szart sem ér.
Fényes nappal vidáman éjszakai kijelzésen működik a kicsike. Talán valaki közületek látott már hasonlót??!?
Előre is köszönöm a választ!! -
-
molvany
aktív tag
Sziasztok !
Adva az X920BT, rajta amit nem írunk és a másik amit nem ( de most mégis ) A-Migo
Az első, pillanatok ( 1-2 perc ) talál GPS jelet . A másik, a legutolsó szabad próbálkozásnál még 8 perc utan sem. Amikor az első megtalálja és átkapcsolom az Amigóra, akkor már megtalálja gyorsan. Van valahol valami, amit ki - be lehet kapcsolni esetleg valahol valamit állítani hogy gyorsabban találjon GPS jelet ? -
gabor_01
senior tag
A héten megérkezik a mezítlábas X920
-
housejoy
tag
...., ez annyira siralmas magyarázat.
bezzeg amikor a fényérzékelővel volt a gond annak a javítását kitudták tenni, szal ez így ebben a formában nemigaz.
most nagyot csalódtam a wayteq hozzáállásában.
így az maradt hátha valaki megszerzi és kiteszi valahova a javítást
vagy végre megjön a cns stylus xxl és áttérek arra... -
Üdv!
A telkönyv átvitelt Nokia 6230i-vel is meg tudja oldani a készülék?
-
WindyJoe
aktív tag
Sztem elég lenne, ha valaki a gyári skin (RF2) tartalmát lemásolná egy olyan készülékről, amin az új SW van. De ezt se csinálja meg senki. ):
Ezek közül kiszúrva a lényegi változást 1-2 fájlt kellene csak fölülírni és akkor még a gari sem szállna el a házi frissítés miatt... -
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Nekem van x820 BT készülékem és a belső memóriából futtatja az igo8-at és szeretném kicserélni a gyári igo skint.
egy téma zip file-ját bemásolom a content/SKIN mappába,látja is az igo,de kiválasztva és újrainditva az igo-t a skin semmit nem változik.Nem tudjátok hol a hiba?
-
housejoy
tag
köszi az infót, egyik szemem sír a másik nevet.....
a 21. században mért gondolják azt hogy valamit amit ők rontottak el mert sztem ez hiba csak a szervízben lehet orvosolni? nekem neméri meg kecskemétről azért pestre menni hogy kb 30 másodperces frissítést csináljanak,főleg annak tudatában hogy amikor a fényérzékelő volt rossz akkor bezzeg kitudták tenni az oldalukra...
úgyhogy bízom benne valaki előbb utóbb felteszi :-) -
DM43
őstag
válasz
housejoy #1706 üzenetére
Az itt feltett kérdésedre válaszoltak: "Igen, megérkezett a megfelelő firmware." Sajnos úgy gondolom, hogy nem teszik letölthetővé, csak a szervizben érhető el.
-
hkecske
csendes tag
Hello, én most veszek x920bt-t, várom már nagyon.
Valaki elküldené nekem priviben esetleg, hogy hogy kell rátenni azt a bizonyos térképszoftvert, amit amúgy nem lenne szabad?
Köszönöm előre is!
-
jamborj
csendes tag
Üdv!
Nektek mi a tapasztalatotok melegedés terén?
Ma figyeltem fel rá, hogy pár órát sütötte a nap, üzem közben és eléggé meleg volt a hátulja (kb 40 fok). Minden rendben volt vele, csak féltem a drágát Nem valami szerencsés, hogy matt fekete a hátlapja... -
housejoy
tag
sziasztok !
van már valami megoldás arra hogy az x920BT fm-transmitter nemkapcsoljon ki magától?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest