Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
halászat és bányászat is más lett picit, én is sokszor keresem h hol van a bányászási hely, halászatnál ha megmozdulsz egy picit, vagy akár felemeled a lándzsát már elmennek a halak, jah meg egyszer csak elpárolognak, voltak nincsenek
mindkettőtől agyf*szt tudok kapni atm(#7091) Micsurin
"Ez a rendszer sokkal jobb" ezért estek be az árak kb mindennél, a rivenek még magasak, talán egy darabig, olyan mintha DE direkt rakná gallyra a tradet ezekkel a könnyítésekkel, nekem a régi tower kulcsos megoldás jobban tetszett anno - a kuva grind is agyrém (napok, hetek kérdése és lesz aztán meg perceké h ne), mert rivenekre meg nem dob az esetek 90%ban normális statot - jó lenne ha vissza lehetne törni a riven modot és legalább a beleölt kuva fele visszajönne :/ sztem több millió kuvát qrtam már el, van olyan rivenem is amin van 60-80roll, és nem egy

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindkettőtől agyf*szt tudok kapni atm