Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
halászat és bányászat is más lett picit, én is sokszor keresem h hol van a bányászási hely, halászatnál ha megmozdulsz egy picit, vagy akár felemeled a lándzsát már elmennek a halak, jah meg egyszer csak elpárolognak, voltak nincsenek
mindkettőtől agyf*szt tudok kapni atm(#7091) Micsurin
"Ez a rendszer sokkal jobb" ezért estek be az árak kb mindennél, a rivenek még magasak, talán egy darabig, olyan mintha DE direkt rakná gallyra a tradet ezekkel a könnyítésekkel, nekem a régi tower kulcsos megoldás jobban tetszett anno - a kuva grind is agyrém (napok, hetek kérdése és lesz aztán meg perceké h ne), mert rivenekre meg nem dob az esetek 90%ban normális statot - jó lenne ha vissza lehetne törni a riven modot és legalább a beleölt kuva fele visszajönne :/ sztem több millió kuvát qrtam már el, van olyan rivenem is amin van 60-80roll, és nem egy

Új hozzászólás Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kontaktlencse
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindkettőtől agyf*szt tudok kapni atm