Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Aki még jönne:
7B0A-1F61-EA55-5238
8319-C64F-AFA2-DC61
Ha felhasználta vki vmelyiket, írja már be, hogy a többiek ne fussanak üresbe, köszi
!Az!
Ez a hét egyébként fura volt... úgy látom nyitnak a nép felé: 1 reactor, 4 catalyst (amit én láttam eddig). Már a szekrényből is pottyant control module, tartályból gallium! Alighanem a frusztráció ellen dolgoznak a srácok, hogy könnyebben menjen a játék (na meg jó beetetés). Pedig frusztráció az nincs sok, hisz coop only. Azt mondjuk nem értem, miért fookoznak sokan, amikor farmolják a bossokat, és nem az esik, ami nekik kéne, de egyébként is annyi furcsa szerzet megfordul itt, hogy ajajj
!
Óvakodj a Lokiktól
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam
!)Egyébként neked lett igazad, király a vandál bratyi, a kraken meg elég fos, de már csak felnyomom 30-ra, ha hazaérek.
Nagyon megy az agyalás, hogy mi lesz a nanospórákkal... azt beszéljük, hogy valószínúleg gyártani lehet belőle majd ammót valami fegyverhez, merthogy resource... meg a logomban megjelent egy plasma grenade bejegyzés is, szóval lehet, hogy jönnek a gránátok is?!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam