Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt

Neem, az már régebbi cucc.
Hanem mindenki, vigyázó szemetek a Warframe-re vessétek, ebből hatalmas játék lesz! Én szóltam!!! Olyan ütemben fejlődik, hogy az elképesztő... néhány hete még a robotok is vért fröcsköltek, most meg már falon-kötélen csúszkálunk, egyre igényesebb pályákon (az újak nagyon bejönnek).
Egyre élvezetesebbé válik a játék. Ráadásul tökingyen játszható, minden elérhető benne a nincstelen árvák számára is.... 800 mega az egész, mégis gyönyörűségesen szép és nagybetűs FUN! Hatalmas dobás.
Én elég hamar megunok minden AAAAAAA kategóriás hiperreklámozot agyonszart, de ez nagyon élvezetes, tényleg. Lárni, hogy milyen ütemben fejlődik... hát rendesen melóznak a srácok, gondolom dől a lé befelé.
Tuti hatalmas siker lesz, kösz a tippet
!Ha lenne hardcore opció, hogy friendly fire ON, össze is szarnám magam nagy hirtelen a boldogságtól.
Na jó, nem... de örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!