Hirdetés
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oberon és Gara is nagyon jó ott nekem -másnak nem biztos.
Oberon brutál dmg-re képes, smite infusionnal.parasutyo: korábban írtunk róla itt is, érdemes rákeresni. Terjedni fog, pofátlan lesz, ellopja a cuccaid egy részét. Fegyókat ad, ephemerát, új játékmód, de nem mindenki szereti. Fegyók húzása drága és sok idő. Tehát mondhatnánk, h nem érdemes, de nem ez a helyzet. A kuva nukor az egyik legbulisabb fegyó, egy mini larkspur, hatalmas pusztítással. A játékmód is érdekes, találgatni, mur-murt farmolni is jó. Persze akkor, ha van megfelelő cuccod ehhez. Alacsony szinten sztem nem kell belefogni, mert pár hiba után már durvulnak.
A macerásabb murmur küldik node-jain szinte mindig összejön vmi csapat. Féltem tőle én is, nehezebbnek gondoltam, de inkább csak időben sok (már összességében: lich, murmur farm, húzni a fegyót, ha nincs relic akkor arra is idő).
Nekem most rad-os kuva nukor van, raktam rá egy gyenge viralt, elolvadnak szépen még eso-n is.
Vik, úgy tudom, h ezt javították, se rivent, se nagyon rare cuccot nem visz el. De nem tudom, h hol és mikor olvastam. Ha lehenteled, akkor meg visszakapod a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs