Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz khalox #7280 üzenetére

Oberon és Gara is nagyon jó ott nekem -másnak nem biztos.
    Oberon brutál dmg-re képes, smite infusionnal.

parasutyo: korábban írtunk róla itt is, érdemes rákeresni. Terjedni fog, pofátlan lesz, ellopja a cuccaid egy részét. Fegyókat ad, ephemerát, új játékmód, de nem mindenki szereti. Fegyók húzása drága és sok idő. Tehát mondhatnánk, h nem érdemes, de nem ez a helyzet. A kuva nukor az egyik legbulisabb fegyó, egy mini larkspur, hatalmas pusztítással. A játékmód is érdekes, találgatni, mur-murt farmolni is jó. Persze akkor, ha van megfelelő cuccod ehhez. Alacsony szinten sztem nem kell belefogni, mert pár hiba után már durvulnak.

A macerásabb murmur küldik node-jain szinte mindig összejön vmi csapat. Féltem tőle én is, nehezebbnek gondoltam, de inkább csak időben sok (már összességében: lich, murmur farm, húzni a fegyót, ha nincs relic akkor arra is idő).

Nekem most rad-os kuva nukor van, raktam rá egy gyenge viralt, elolvadnak szépen még eso-n is.

Vik, úgy tudom, h ezt javították, se rivent, se nagyon rare cuccot nem visz el. De nem tudom, h hol és mikor olvastam. Ha lehenteled, akkor meg visszakapod a cuccot.

Új hozzászólás Aktív témák