- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korán keltem, keveset is aludtam... lehet aludnom kellene... mert az úgy van, h Gara megtetszett, defre, cryotikra és hasonlókra sztem megfelel. Mégiscsak jobb, mint az unalmas "standard" frame-ok. Aff booster van, formázok mindent IS.
És akkor bementem SO-ba. Sokat ESO-zom a fegyók miatt, ott is megállja a helyét. Kezdők a csapattársak, nah, az öreg megmutassa MOST. Grineer nyáj közepére beugrok, 4-es ulti...
Az olvadt üveg szépen megbénítja majd a rosszakat, utána szépen leölök mindenkit is.
Meglepetés... formázás után a 4-es nem műXik, meg kb semmi... szerencsére a kardozás megoldotta. pfff... csak nem volt olyan menő, mint kristályosítani mindenkitSebaj. Valami bizbaszt építek, kell hozzá Auron. 1 óra farmolás és semmi nem esik...
Meguntam, meglesem a guglit, hátha mondanak okosat. Ajánlanak egy jó helyet. Majdnem ott voltam, csak egy bolygóval arrébb. Én Vénuszon kerestem, ez a nyomorult auron meg PoE drop...
Kitöltök gyors egy tesztet és alvás:

Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest