Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Khora és Limbo is olyan, h csak pislogok mások mit művelnek vele...
Egyszer arbin nagyon a végén vettem észre, h ketten vagyunk, jómagam a láthatatlan Ashyvel, és egy Atlas prime... amit soha nem gondoltam volna, h játszik vele vki
és főleg nagyon jól. Most nagyon Volt+Mesa a divat, szerintem kapnak majd "ápgrédet"...
Nezha-t is sokat látok mostanában. Régen tetszett, a csúszkálást leszámítva. Megvettem a modot, ami kikapcsolja... még fel se raktam, ki sem próbáltam
Most is csinálgattam volna amit elterveztem, 2-en kértek segítséget, essünk neki... Sajna a kolléga inaros questjéhez corpusokat kell gyűjtenie, a frissítés miatt vmit változtattak, mert a régi ajánlók nem jók. Meg kellett keresni, h mit hol ad megint. A fél órás gyorssegélyből majd' egy délelőtt lett... Másik srác meg Grendel farmra kért helpet. Mondom OK, az kellene nekem is... Garuda nagyjából kész, de ott még nem próbáltam.
Látom már, h miért nem lesz Garuda a kedvencem. 1-es alap képessége egy pajzs, de kerete van, nem túl nagy, szal. Volt pajzsa fain, ez meg akadály. 2-es képességre az enemyből nyeri ki az életerőt, 3-as energiát ad, 4-es meg körbedob mindenkit a késeivel. De van vmi, ami körbe emel egy "falat", kb. mint Vauban 4-ese, de jobban látszik, kicsit szűkebb kör.
A képességeken rengeteg az animáció és mindenhez fények, vér fröcsög, fal csillog, pajzs kitakarja... Bementem egy merészebb corpus küldibe, hááát, aki a fentiekre érzékeny, az ne játsszon vele. Nem is lehet látni a sok effekttől, h mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Blu-ray lejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és főleg nagyon jól. Most nagyon Volt+Mesa a divat, szerintem kapnak majd "ápgrédet"...