Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Ahogy várható volt, a fél szerver Gaussal tolja máris, ki vagyok én, hogy kimaradjak (direkt tartalékoltam relicezésből némi platot rá mikor megtudtam, hogy hamarosan érkezik, meg ma jön Baro, onnan is folyik majd be remélhetőleg némi zsé, így megtérül...)...

Egyébként a Sedna új Disruption pályája dobja az alkatrészeit, pl 4 körből 1 chassist adott. A Marson semmit nem dobál a Disruption, már azt hittük bugos a cucc, de aztán valaki mondta, hogy a Sedna dobál, a Mars meg nem... A többit még nem néztem...
Úgy látom ez igencsak más, mint a Volt, a futás mechanizmusa miatt lényegében csak az Orb Vallison, meg a Plains of Eidolon nyílt pályákon lehet érdemben futni vele, mert annyira gyorsan megy és nehezen kanyarodik, hogy átlagos kis pályákon ahol 1000 akadály is van, nemigen tud mozogni... A dash mondjuk nem rossz, bárkit fellök, aki az útjába kerül futás közben. Ahogy a videóban is mutatták, tényleg átfut a vízen is!
A kettes képessége ami elnyeli a sebzést, nem jött át, simán megütik. Lehet hogy futni kell közben?
A hármassal tölti az elemet a környező ellenfelekből valahogy, hosszan nyomva kiüríti az elemet és közben tűzsebzést oszt maga körül. Ha beszorul az ember valahova vagy körbeveszik sokan, hirtelen jól jöhet, kérdés magas szinten mire lesz elég.
A négyes meg ahogy írták: Fire Rate, Attack Speed, Reload Speed, Holster Rate gyorsítás. Namost ehhez egy brutális fegyver kell, mert önmagában kvázi semmit nem ér (nem pusztít el senkit, így értem...). A legtöbb 4-es képesség általában erős támadó/tömegszabályzó szokott lenni, itt meg gyorsan váltasz fegyvert és gyorsan lősz... Legalább növelték volna mellé a sebzést is, vagy valami... Esetleg egy durva melee fegyverrel az attack speed még működhet, majd tesztelni kell...
Összességében nem rossz, alacsony szinten el lehet bohóckodni vele, de nem gondolom, hogy kiváltja Inarost...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hálózati / IP kamera
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Elite x360 1040 G10 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB Garanciával!
- EliteBook X Flip G1i 14 AI 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe gar
- Manli RTX 4070 Ti Gallardo 12GB Garanciával!
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest