Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagemu
csendes tag
Lokival 30as szinten +40% sprint speedel defenses és rescues pályákon kivül bármit solozok. Persze nem ad igazi játék élményt mikor csak futkorászok a moobok között és el-el tünedezek. Minden esetre megtanultam soloban játszani
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^Cronus a maga 12 órás gyártás idejével a legkevesebb időt igényel. Lőfegyverek közül van már egy-kettő 1 napos gyártás idővel. Az összes warframe pedig 3 napig van a foundryban mire kész lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 Mini White 128gb-Gyönyörű állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kolink Aviator M RGB számítógépház eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^