Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagemu
csendes tag
Lokival 30as szinten +40% sprint speedel defenses és rescues pályákon kivül bármit solozok. Persze nem ad igazi játék élményt mikor csak futkorászok a moobok között és el-el tünedezek. Minden esetre megtanultam soloban játszani
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^Cronus a maga 12 órás gyártás idejével a legkevesebb időt igényel. Lőfegyverek közül van már egy-kettő 1 napos gyártás idővel. Az összes warframe pedig 3 napig van a foundryban mire kész lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^