- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- ASUS notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garf91
csendes tag
Pár napja próbálgatom vele az anális kontaktust, de olyan vegyes érzésem van vele. Maga az elképzelés nagyon jó, hisz egy codot, és egy bfet próbáltak összegyúrmázni. Igaz hogy javában béta, de remélem azért h majd próbál különállni a böngészőtől. Mert pl amikor megnéztem h milyen ablakban, konkrlétan, a böngészőben játszottam vele, mint egy flash játékot. Tegnap meg 15 perc alatt 5x fagyott ki, fogalmam se volt, h miért, de lehet h az aimp nevű program miatt volt, mert miután leállítottam, utána ment mint a szél. Ma késő délután meg el se akart indulni, konkrétan vagy elindult, vagy nem. És amikor elindult, megint kifagyott, de úgy, h nem ment közben az aimp. Szóval ezt most nem értem, remélem normálisabban fog futni majd a játék, mert nagy potenciált látok benne, ettől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest