Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
dcsabesz #187 üzenetére
Nem tudjátok [link]
Is Warface Cross-Platform in 2021?
Yes, Warface is cross-platform in 2021, but only partially. Partially because owing to an update, cross-play for Warface has only been provided for console owners. This means that only gamers who use Nintendo Switch, Xbox One, or PS4/PS5 will be able to play together.According to the developers, it is because of technical limitations that PC and android users have not been included in this change. Some assume that PC owners have an advantage over console owners because of the difference in the input devices.
-
dcsabesz
tag
Sziasztok,
a gyerekkel szeretnék játszani a Wareface-ban. Ő PS4-en én PC-n. Így külön platformról meg tudjuk egymást hívni, lehetünk egy csapatban? Próbáltam, de nem sikerült Őt megtalálnom.
Köszönöm a válaszokat. -
Visormail
addikt
válasz
Thunder82 #183 üzenetére
Azt aztán nézheted, béta kora óta nem változott kb semmi, pár új map, egy robot class. Egyedül a ranked ami érdemi újdonság, se fejlesztés, se a hibák javítása, viszont minden frissítéssel jön valami új hiba. Régóta gyanítom, hogy teljesen idióták fejlesztik, de most önmagukon is messze túlmutattak.
Arról kell szavazni, hogy szerinted fontos e, hogy legyen hang a játékban, ill. lehessen e ugrani.
-
Visormail
addikt
Nektek is behalt a report abuse menüpont? A többire lehet klikkelni, csak arra nem.
-
Visormail
addikt
2020 november óta lehet dx9 helyett 11-be futtatni, de én pl csak most vettem észre. Mi a fenének kellett ennyire eldugni a launcherbe [link]
-
Visormail
addikt
cannot connect to server
-
sbai
tag
Sziasztok!
Kaptam egy kuponkódot a nVidiatól és mivel én nem játszok a játékkal ezért, akinek kellene nyugodtan használja fel.Code: 2N9NHRPCDM7CVY3VNSF5;0
Redeem from: https://pc.warface.com/en/pin -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Látom nem pörög topic. Ma nyomtam egy kicsit. Ahhoz képest ,hogy ingyenes , nem rossz. -
Pecc
őstag
Ha jól gondolom, ez konzolos verzió. Talán a játékfejlesztő supportnak ha ezeket a képeket elküldöd, megoldják. PC a my.com support az erre hivatott, konzolon nem tudom.
én+mondtam : Havi díja nincs a játéknak, de az életképes felszerelés minden kasztra nem olcsó sajnos és sajna minden fegyvert nem lehet egyszerre megvenni. Sok az akció, csak időszakos, folyamatos látogatottságot igényel. Szerintem 20k sem viszi, mire mindenre megvan mindened.
-
N.Szil
tag
válasz
én+mondtam #167 üzenetére
Fizetni, havonta? Nem.
Egyszer 2k 1000kredit és költsd VIP-re, told az Anubis normált, ez fizet a legjobban és itt fejlődhetsz is. Első lépésbe vedd meg a Warlordos cuccokat pl Rifleman-hez, és az M60E4 fegyvert bérelheted, ez ide a legjobb.Itt többet megtudhatsz. Ez a link inkább a PC-sekre vonatkozik, de nincs sok különbség az xboxos verzió között.
[link] -
N.Szil
tag
Sziasztok.
Valaki játszik warface-n? -
Atke
senior tag
hogy tudom megszerezni a honey badgert? unlockolható? vagy csak shop?
-
Pecc
őstag
válasz
- = Zk = - #156 üzenetére
my.com ról töltsd és inditsd. Jobban jársz szerintem.
-
- = Zk = -
félisten
köszi, rálesek
-
Visormail
addikt
válasz
- = Zk = - #153 üzenetére
Az nagy csaló lehet aki senkit nem tud lelőni
PC-n játszom én is, steam-en van. -
Pecc
őstag
válasz
- = Zk = - #153 üzenetére
Van PC-re. Ingyenesen letölthető, játszható.
-
N.Szil
tag
Sziasztok.
K.I.W.I.-zik itt valaki?
Lenne kérdésem a K.I.W.I továbblépéssel kapcsolatban. -
Pecc
őstag
Nyugalmazott kollega vagy akkor, én aktív vagyok
CO-OP megy nálam is és a Special legfőképp, ezek a plant the bomb és társai nem kötnek le. HQ-n (14ig max) és a Cold peak-en nem sikerült még végig menni, earth shaker meg kb csukott szemmelOlyan fegyverem még nincs,mint neked, de sokaknál látok ilyet, biztos van benne vagy 1000lőszer. Azt én is észrevettem, hogy sok nagyon komoly és jófej játékos van, meg sok alpári, csaló. Keresni foglak, ugyanez a nevem, mint itt a nick.
-
talpas
aktív tag
A klánról annyit, hogy sok csalódás ért, legutolsónál is úgy, hogy eltűntek az emberek, se egy szó se semmi, hogy adtam a pontjaimat több mint egy évig és együtt szórakoztunk órákig, leléptem a szinte üres klánból. Sok hívást küldtek, szabad vagyok, így kénytelen voltam egyet kreálni magamnak vagy aki ez alatt akar szórakozni és így már nem hívogatnak állandóan.
Tűo. voltam pár évig, ma már nem aktív és hát kicsit beégett 30 év, nehéz elkerülni és nem emlékezni:-) Beteg lettem, (vagyok) sokáig regenerálódtam és kellett valami ami eltereli az ember gondolatait, fájdalmait. Itt kötöttem ki COD2 után. Ott ha jó voltam akkor csaló volt a nevem és felmenőim, meg anyáztak már engem eleget élőben is, nem volt már türelmem az alpári, mocskos (Magyar) szövegekhez, emberkékhez.. Ezt találtam, ez is sokszor arra késztet, hogy power Off. De mivel filmeken kívül nem igazán van mit nézni a TV-n, ez maradt. Én Spec és CO-OP on vagyok 99% ban. Ha azzal a fegyóval lősz és csak ketten maradtok ekkora pályán, hát összejöhet. Keress nyugodtan segítek ha kell pályát átvinni. -
Pecc
őstag
Van aki aktívan játszik itt?
-
Jinxb1rd
addikt
Oké, majdnem 20 vagyok és csak véletlenül vettem észre, hogy van más versus mód is, lehet lentebb scrollozni. Kicsit átdesignolhatnák a fiúk...
-
talpas
aktív tag
válasz
Jinxb1rd #140 üzenetére
Régi, nem is tudtam, hogy elmentettem. Rang is csak 80-ig, azóta elég sok minden változott.
-
Jinxb1rd
addikt
Nincs valami mód arra, hogy az ingame cuccokat lehessen böngészni játék telepítése nélkül?
-
talpas
aktív tag
Szia!
Kezdjétek itt MasterFUN / elitskacok tollából az olvasást.
Indulásnak annyit, már az elején dönteni kellene, hogy melyik karakter az amit fejleszteni is akar a játékos.
Mindennapi játékkal több év lehet a 4 karakter felruházása (valós pénz nélküli beruházásra utalok). Javaslom engine, vagy medic. Ez utóbbit szidják a többiek ha nem gyógyít, még ha kezdő is és látják, akkor is elvárják tőle, hogy "atomtámadáskor" is felszedje őket. Vagy önző és magát gyógyítva halad a pályán, ez is van. Sok jó lehetőség törölve lett 2017 tavaszától. Aki régen pld. aranyfegyverre vágyott tudott szerezni, ma szinte csak valós pénzen teheti. De sok más jó fegyver, ruházat, felszerelés is ebbe a fizess és élvezd ha van rávalód kategóriába került, jáccópénz már nem igazán a jó cuccok szerzésére van. De kipróbálható, játszható rengeteg mód és pálya. Tudni kell mikor miért arra a pályára, (szóló vagy csapat) megyek, mit akarok, tanulni, vagy csak happy és nem érdekel semmi. -
vaakuum
addikt
A fiammal elkezdtük a hétvégén, mert valami CS szerű játékot akart, hogy játsszuk közösen, ami a laposán is megy valamennyire, és nem kell kétszer megvenni. Így free játékban gondolkodva ez volt az egyik, amit kipróbáltunk (a másik a line of sight).
Akad itt olyan, aki még játszik vele mostanában?Lehet lenne majd néhány kérdésem, hogy mit/hogy érdemes venni, fejleszteni...
-
talpas
aktív tag
Múltkori Kérdésedre megy-e még a játék. De ez Steam és akkor még a honlapról Steam nélkül játszók is képviselnek valamennyit.
Ha például IP tiltást kap (bár nem tudom hogy szűr a rendszer) akkor nagyon meg kell ezt gondolni. Nem biztos, hogy a tiltás után elég lessz egy másik reg. Szóval részemről 101% ig nem ajánlott, inkább halok a pályán.
-
Wyll
őstag
Sziasztok! Megy még ez a játék?
Egy kis fiatal játékos barátom azt kéri most tőlem, hogy segítsek neki "meghekkelni" a játékot, mert állítólag mindenki csal benne, úgy jutnak 82-es szintre, de ő még alacsonyabb szinten van, és a sokkal erősebb játékosok ellen nem lehet így fejlődni. Youtube videókon azt látja, hogy vannak mindenféle hekkelő programok hozzá, amik különböző képességeket adnak a játékban. De persze ezek elég gyanús kis segédprogramok általában...
Mi a véleményetek erről?
-
Visormail
addikt
Sziasztok
Én is abbahagytam kb 1 éve!? Most újra feltettem eszembe jutott mi lehet vele. Már nem béta (azért bugok továbbra is vannak benne) és lejjebb vették a nehézséget. A special forces pályákat is lecserélték, van ott is nehézség választás. Nekem eléggé tetszenek a változások.
-
ChipKng
aktív tag
Picit elment a kedvem, de ha kozosen csapatban toljuk akkor lehet ujra belepek. Viszont nem tudom mikor lesz legkozelebb mert ma reggel bekrepalt a kabelmodemem teljesen es lovesem sincs UPC mikor orvosolja majd. Ezek a dolgok nem szoktak gyorsan elintezodni...
-
ChipKng
aktív tag
Talalkozott mar valaki hasonloval??
Pottyet furcsaltam, hogy ezen a nehez palyan ketten elboldogulunk es az illeto a hatam mogott lemaradva hadonaszik es amig en elol tolom az ipart hatul a semmiben 128 ellenfelet kinyirt az elso korben. Aztan mikor meglattam, hogy a foldon oltari mennyisegut csuszik, mar gondoltam, hogy nem egyszeru dologrol van szo. Raadasul a statja szerint mindossze 4 oraja jatszott a jatekban.
Tegnap meg vs modban arra lettem figyelmes, hogy egy emberke az ellenfel csapatabol sosem jelenik meg a 'radarkepen' ha meglovik viszont mindig fejlovessel vegez mindenkivel mikozben megallas nelkul jobbra-balra mozog (mondjuk lehet meg baromira ugyes), de mikor elvettem a fegyveret amit elejtett egy elegge ocska cucc volt a kezeben.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Thomas Cramp #123 üzenetére
Ha nincs ellenetekre, becsatlakoznek. ChipKng neven tolom az ipart.
-
cor
őstag
ebből aligha lesz már "alfa"
egyébként szerintem pont huszadika óta döntöttek úgy h akkor megpróbálják elüldözni a free játékosokat, nyerhető korona mennyiség megsarcolva, a koronáért vehető cuccok ~95%a eltűnt, ergo most már hiába gyűjti az ember, gyanítom csak a challengek miatt hagyták egyáltalán bent -
picizse
csendes tag
hali! én még ott tartok, h. van in-game kuponom a warface-hez az nvidia-s kártya mellé. eddig ok. na már most hogyan tudom majd a kódot érvényesíteni? a játék még nincs letöltve. a crytek oldalról szedjem le? mert amit az nvidia megadott oldalt: www.geforce.com/14F2PBUNDLE ott Magyarország nem szerepel... köszi a segítséget
-
cor
őstag
ha ez arra vonatkozna h aki fizet az nyer?
mert akkor rank 11től már érezhetően nem sok esélyed lesz alap cuccokban
1-10ig még (pláne a kapott napi bónusz cuccokkal) egész jól el lehet lenni TDMben, 2-3/1 k/d arány is meg volt adott pályán adott kaszttal, de mióta 11 lettem örülök ha kijön 1/1-re -
sto1911
veterán
Mennyire lesz ez F2P-P2W?
-
Lmh
őstag
valaki tolja?
-
knoz91
tag
#hpq
Nálam is jelen volt, enyhe fps drop volt igazából nálam. Grafikán kicsit korrigáltam, és jobb lett. Próbáld meg Te is picit lejjebb venni a grafikát, tán megoldja a helyzetet.Btw: Ha még valaki tolja, akkor vegyen fel: becks011 .
Most álltam neki, eddigi tapasztalatok alapján NAGYON átjön. Mind a PVP, és a PVE is. Tán annyi a baj vele hogy a sync még nem 100as (már bőven a fal mögé futottam pvp-n, majd az ellen át lő azon keresztül:
) , de egyébként nagyon átjön nekem. Egy értelmes f2p végre
.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mostanában ki játszott ezzel a játékkal. Nekem van egy olyan problémám, hogy néha kicsit olyan az egér mint ha laggolna (belassul, pontatlan). Más játékban nem jelentkezik ez a gond. Másnál is jelentkezik hasonló vagy ez egyedi eset?
Előre is köszönöm. -
kispeter69
tag
sziasztok ,segitsetek.lenyomtam már egy párszor a bétát./elvittem egy darabig..aztán mikorra vége lett a bétának. örültem na majd most végre nem kell újra kezdeni mindent
. de..64 bit op rendszer van...felraktam többször a játékot,újra telepitettem gépet is.. de azóta sajnos iszonyatosan laggolok,vagy kidob csit ..detektálással..de álltalában már a mikor állitani akarom a játék felbontását a böngészőben kifagy a böngésző hibával ..mind 2 próbáltam crome ,firefox..pedig azóta még jobb is lett gépem ,videó kártya csere volt és 6gb ram van..tanácstalan vagyok
-
Garf91
csendes tag
Professional szervereken egyszerűen botrányosan hulladék a ping.
-
Domaaaa
tag
Sziasztok,az miért van hogy amikor rányomok a linkre az emailben,ahol meg kéne erősítenem a gface.com-on az accountomat,az egyszerűen nem tölt be,beadja azt a zöld kört és ennyi,vártam fél órát és nem akar betölteni,és emiatt nyilván le se tudom tölteni a játékot
-
Amarth
aktív tag
Egész jó így elsőre.
Nem alapítunk egy klánt,vagy már van? -
Cobrusz
senior tag
Nem rossz kis GAMMA mikortól lesz némi javulás pl hitbox javitás?
-
Gergosz2
veterán
hihetetlen tegnap belépni sem tudtam a jelszó emlékeztető pedig azt mondta nincs is ilyen email cím a rendszerbe mint amivel regeltem. Úgyhogy most töröltem , majd később visszanézek rá ,mert elég jónak néz ki amúgy.
-
1NST1G8R
senior tag
Lesz itt meg rengeteg ujitas, a lvlup system meg fegyverek unlockolasa is at lett dolgozva, jobb a tutorial meg a bevezeto co-op missionok is szerintem, ahogy eszrevettem a hitboxon is valtoztattak, jobban kell celozni, szoval halad ez csak az a kerdes hogy milyen utemben.
-
Garf91
csendes tag
válasz
1NST1G8R #101 üzenetére
Vannak még olyan itemek, amik bétában láttam de a jelenlegi verzióban nem. Pl. a többfajta ammo pack. Kicsit pánikoltam béta idején, mert hol elindult hol nem. Kicsit ledöbbentem amikor megláttam h nők rohangálnak a pályán, nekem ez az infó valahogy elkerülte a figyelmemet, pedig egy ideje már lehetett tudni ahogy utána néztem. Elvileg shopban lehet venni, de én nem látom, mégis szaporodnak a nőstények.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
cskamacska #100 üzenetére
Ha Crysis Online-t vartal lehet hogy nem a jatekban van a hiba...
Browserben futo free2play jatekhoz kepest szerintem teljesen rendben van, es igen, ez pontosan egy MMOFPS, na meg azt se felejtsd el hogy meg erosen beta allapotban van, nem 1.0 verzio. Nekem eddig bejott a co-op, szerintem jo vonalon indultak el, hardcore modban mar eleg durva a kihivas is es kell a csapatmunka, a versuson meg van mit csiszolni de osszessegeben en teljesen meg vagyok vele elegedve, grafikailag es jatekmenet szempontjabol is. Ha megfelelo utemben bovitik a tartalmakat es nem b@sszak el free2play modelt jo kis jatek lesz ebbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest