Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
A klánról annyit, hogy sok csalódás ért, legutolsónál is úgy, hogy eltűntek az emberek, se egy szó se semmi, hogy adtam a pontjaimat több mint egy évig és együtt szórakoztunk órákig, leléptem a szinte üres klánból. Sok hívást küldtek, szabad vagyok, így kénytelen voltam egyet kreálni magamnak vagy aki ez alatt akar szórakozni és így már nem hívogatnak állandóan.
Tűo. voltam pár évig, ma már nem aktív és hát kicsit beégett 30 év, nehéz elkerülni és nem emlékezni:-) Beteg lettem, (vagyok) sokáig regenerálódtam és kellett valami ami eltereli az ember gondolatait, fájdalmait. Itt kötöttem ki COD2 után. Ott ha jó voltam akkor csaló volt a nevem és felmenőim, meg anyáztak már engem eleget élőben is, nem volt már türelmem az alpári, mocskos (Magyar) szövegekhez, emberkékhez.. Ezt találtam, ez is sokszor arra késztet, hogy power Off. De mivel filmeken kívül nem igazán van mit nézni a TV-n, ez maradt. Én Spec és CO-OP on vagyok 99% ban. Ha azzal a fegyóval lősz és csak ketten maradtok ekkora pályán, hát összejöhet. Keress nyugodtan segítek ha kell pályát átvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest