- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
A klánról annyit, hogy sok csalódás ért, legutolsónál is úgy, hogy eltűntek az emberek, se egy szó se semmi, hogy adtam a pontjaimat több mint egy évig és együtt szórakoztunk órákig, leléptem a szinte üres klánból. Sok hívást küldtek, szabad vagyok, így kénytelen voltam egyet kreálni magamnak vagy aki ez alatt akar szórakozni és így már nem hívogatnak állandóan.
Tűo. voltam pár évig, ma már nem aktív és hát kicsit beégett 30 év, nehéz elkerülni és nem emlékezni:-) Beteg lettem, (vagyok) sokáig regenerálódtam és kellett valami ami eltereli az ember gondolatait, fájdalmait. Itt kötöttem ki COD2 után. Ott ha jó voltam akkor csaló volt a nevem és felmenőim, meg anyáztak már engem eleget élőben is, nem volt már türelmem az alpári, mocskos (Magyar) szövegekhez, emberkékhez.. Ezt találtam, ez is sokszor arra késztet, hogy power Off. De mivel filmeken kívül nem igazán van mit nézni a TV-n, ez maradt. Én Spec és CO-OP on vagyok 99% ban. Ha azzal a fegyóval lősz és csak ketten maradtok ekkora pályán, hát összejöhet. Keress nyugodtan segítek ha kell pályát átvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest