Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz raggg #315 üzenetére

Adtál neki fél órát, tehát lejátszottál 1 kört jó esetben :)
    Kontrollerem nekem is van, de szerintem az arcade itányításhoz a legjobb az egér+bill kombó, akárcsak egy FPS játékhoz, ahol számít mennyire pontosan célzol.
    Ráadásul itt sok múlik azon mennyire pontosan kalkulálsz lövéskor pl. ha fordulóból célzol a másikra. Javaslom nyálazd még át a beállításokban az irányításokra vonatkozó részt, mert külőn lehet konfigolni a különböző játékmódokhoz kapcsolódó irányításhoz rendelt gombokat.
    A fejlesztés kicsit máshogy van mint a WoT-ban, de mindig sárgán világít a "lőszer" jel az adott repcsinél, ha van mit fejleszteni. Föntről lefelé nyílnak ki a szintek, attól függően mennyi xp-t szereztél az adott géppel. A legénység képességeit (pilótafej embléma) itt külön kell húzni, a kapott "crew xp" alapján. Nagyon sok szempont van, ha jó vagy angolból nézd végig, van gyorsított képzés is, ez persze sasba (arany) kerül.
    A lőszert mindig érdemes úgy vinni, hogy előtte eldöntöd mit szeretnél inkább támadni. Értelemszerűen egyik lőszer inkább repcsikhez, a másik földi (light) egységhez, a harmadik kombinált (tehát vegyesen mindenhez egy picit) jó, illetve van stealth is ami nem látszik ha lősz. Aztán vannak különféle bombák, rakéták.

Személyes ajánlás: Bármelyik nemzetet is kezdted el húzni, vegyél minél hamarabb egy heavy fighter/bomber-t, nagyon lehet vele darálni, ha valaki szembe jön az halott. Volt olyan köröm, hogy kilőttem vele 6 fightert, meg 14 földi egységet. Kaptam is 24 egységnyi kiosztható pontot a legénységnek a csata végén. :)
    Rendes bombázóm is van már, azzal jó komótosan lehet csak játszani, szigorúan 3500m felett repülve, tud kellemetlen veszteséget okozni az ellenség földi cuccaiban.

Új hozzászólás Aktív témák