- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Nekem most a tier 2-es mig 'nemtomhanyas a kedvenc, gyors, mászik, fordul, brutális tűzerő, 10 mp töltés. Fantasztikus.
Ma volt egy meccsem vele 12 (ebből 5 bombázó) killel, végig életben maradtam, de buktuk. Utána jött egy menet, ahol bénáztam, lezuhantam, lelőttek, fának mentem, vízbe estem, azt dupláztuk[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Dictator^
veterán
Ez a P38G Lightning mi az isten fenére jó?
Minden nemzetnél majdnem T3, egy-kettőnél T4-nél tartok, de eddig ez a leghaszontalanabb gép a játékba, amit ki veszek és inkább egy T1-re cserélem vissza.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
nemeth989
senior tag
válasz munnergep #3003 üzenetére
Dettó angolok, csak 2-es gépek, 14 kill, 2 gépet vesztettem, akkora bukta, mint a ház. Köv csata 2 bombázót lelövök, 4 gép kellett hozzá, eből 2-szer a csapattárs a semmiből tűnik fel és szarrá lő, mintha ott se lennék és természetesen win...
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz JackFeryll #3006 üzenetére
Mindig az a taktikám, az elején rögtön fel 5000m körülire és molesztelni a bombázókat, legtöbbször tök egyedül vagyok, ha nincs több akkor lemegyek, 3 bombázót ki is lőttem. Lementem a küzdőtérre, de így is míg én fent voltam az alacsonyabban lévő bombázókkal természetesen senki nem foglalkozik. Így ez idő alatt is egy nagy csomó pontot vesztettünk... Mondjuk azt se tudom felfogni, mikor 3-4 gép megy egyetlen kis figtherre. Tipikus mikor 3-4 cannonos gép nem tudja kilőni, azt az egyetlen kis gépet ....
Mondjuk azt hozzátenném, azt a csatát nem igazán értem, hogy buktuk el, a végén már nagyon erőfölényben voltunk és egyik oldalnak se voltak már bombázói. De mégis kilőtték az utolsó hajónkat ....RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Szőrös
veterán
-
Revolit
senior tag
Erről jut eszembe. Ezek az 50kg-os bombák szánalmasak. Telibe találom medium tankot, és kutya baja. 2-3 50kg-os bomba kell egy medium tankhoz. Tényleg nem volt elég egy 50kg-os bomba egy tank kiiktatásához?...
Egy csomó mindent meg nem is sebez. Pillboxot, heavy tankot pl. -
Szőrös
veterán
válasz Revolit #3009 üzenetére
Nemzet függő melyik bomba mennyire hatékony mert biza nem mindegyik ugyan az tudja.
Egyébként med. tankot kivisz egy 50 kg-os bomba , teljes telitalálat esetén. Ilyen viszont ritkán van a legtöbbször csak mellé huppan úgy meg nem sebzi.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Francia91
veterán
-
Dictator^
veterán
Elkezdtem bombázni végre, Amerikaiaknál a B25 J1-et céloztam meg, meg is lett, de úgy látom, a bázis bombázás nem kifizetődő..
3x1000-essel megyek, 2x dobásból egy bázist odapakolok, viszont ha ezeket a tankokra dobom 2x annyit creditet szedek be mint a bázissal.
Most Én csinálok valamit rosszul?
Illetve mennyire fogja befolyásolni a legénységet, ha az experienced gunners skillem közelít a bentlévő max gunnerek felé? Tudom, hogy egyre jobbak lesznek (szó szerint kevésbé sz@rok), de nálam a B25-nél 2/5ön vagyok, de nem mindig képesek egyáltalán találatot adni.
Szóval egy kis tippet vagy segítséget kérnék a bombázáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Dictator^ #3014 üzenetére
B25:
Tankokra, hajókra minél nagyobbakra , nem kell fentről bátran rárepülhetsz ha ki lesz fejlesztve össze kell szedni magukat a vadászoknak, mert ahogy húzod a gunnereket mögüled az ellen csak meghalni fog! Konkrétan ésszel játékos kezében az elpusztíthatatlan kategória a Michael Sőt, én még a vadászokra is rárepülök vele, mert ugye van elég jó kis elülső fegyverzet Pálya elején felmész olyan 4-5 ezerre, majd onnan egy fasza zuhanásból nincs az a vadász aki utolérne, és ha egy motort ki is lőnek semmi gond van másik, konkrétan nem egyszer volt már rommá lőve de még repült szal csak bátran -
JackFeryll
őstag
A B25-J30 ról tudok nyilatkozni mert főleg az orosz oldalon játszok.
Általános dolog hogy az experienced gunners mindig legyen meg annyi mint ahány lövész van a gépen.
Amúgy lazán lelövik a farkát meg úgy az egész elég könnyen szét tud esni.
Nekem ki van maxolva az egész gunner oldal, de ennek ellenére nem olyan iszonyat hatékony a védelem. Sima normál kaliberű gépek is ledarálják szóval ha közeledik egyből rohanok a csapattársakhoz mert tuti hogy megesznek reggelire. Valószínűleg azért mert nincs rajta 20mm-es torony.Amúgy jó hogy van az elején fegyverzete, szedtem már ki vele bombázókat viccből.
-
Szőrös
veterán
Ahogy írták jó gép , lövészeket fel kell tolni és amire figyelni kell : ne hagyd hogy a hasa felől támadjanak rád mert akkor kampeca van , ott ugye nincs lövészed így az a rész egy baromi nagy vakfolt a védelem szempontjából.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
JackFeryll
őstag
Közben megnéztem a Lone Survivort és rájöttem mi hiányzik a játékból.
Lockheed AC-130 (átalakított 105mm-es M102 Howitzer )
-
Szőrös
veterán
válasz JackFeryll #3019 üzenetére
Ez inkább a most bejelentett Armored Warfare-be való . De ezt gépet én is imádom.
(A film meg elég jó lett , nekem tetszett ).https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Revolit
senior tag
válasz JackFeryll #3021 üzenetére
Hát ez igaz a repülőkre is
Modern vadászgépekkel teljesen más lenne, felszállsz és 5mp múlva 3.000-el döngetsz, hogy piros négyzet becélozza enemyt és kilődd a rakétád aztán next target
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok!A tankos része a játéknak mikor lessz elérhetö a nagyközönség számára?Videokon nagyon tetszik.Köszi szépen.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Steelheart2 #3023 üzenetére
Még mindíg majd.
-
Fel
addikt
válasz Th1sN04ll #3015 üzenetére
Pár dolog ami szúrja a szemem...
A B25 beceneve nem Michael, hanem Mitchell.
Pillboxokból van két fajta: Light pillbox és Pillbox.--------------------------------------------------------------------------
A hétvége folyamán (és onnantól kezdve napi szinten) várható, hogy bővítik a CBT-t elérők táborát. Úgyhogy akik a korábbi "Ground Forces HQ" feladatok minimum 90%-át teljesítették, sanszos, hogy hamarosan kapnak értesítést, és hozzáférést a tankos zárt bétához. >>Hír<<
Ennek örömére megjelent egy új tankos pakk is a boltban: SdKfz 140/1 and T-26E - Starter PackMost már csak egy olyan hírt szeretnék látni, hogy "Elérhető az 1.39-es dev szerver"... A kliens már jóideje 1.39+ verziónál tart. Kíváncsi lennék már nagyon az új funkciókra és gépekre (Mosquito Mk. XVIII... hmm.. várós.. )
-
Viper26
nagyúr
Lenyomtam az első csatámat, hát azt sem tudtam mit, hogyan, de eddig tetszik.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-
Revolit
senior tag
Megéri bombázónak weapon maintanance-re rakni? Mert 30-as skill-el IL-4-es baromi pontos, de 15-el a német bombázók baromira pontatlanok, össze vissza dobálja zuhanás közben bombát. Ezen a skill gondolom nem segít?
(És ugye azt írja leírásnál, hogy bombák szórását is fejleszti)
Ha már itt tartunk, bombázó nézetben mi az a dupla szürke csík délre a célkeresztöl? egy nulla is van írva mellé.
-
Mister_X
nagyúr
válasz JackFeryll #3037 üzenetére
Rubelből átváltva mennyi forintba fáj?
Amúgy ezek a light tankok arra lesznek szerintem jók, hogy elmondhasd, te már támogattad "látatlanba" a GF-et, plusz biztos lesz majd valami fun faktorjuk - ugye ezek (elvileg) gyors tankok, nem lesz nagy művészet az ellen hátába kerülni és ott megsózni a medeket.
Btw, volt egy videó, amiben egy orosz (?) könnyűtank volt bemutatva. Ne, volt lomha, a tornya bal fele helyezkedett el és gépágyúja volt (valószínűleg gyalogság támogatása volt a szerepe). A-20-ra tippeltem, de nem dobott fel videót a tecső.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Francia91
veterán
Jó a B-25. Nekem már a teljes gunner legénység ki van fejlesztve (5/5), semmit sem kell csinálnom, csak repülőznöm, a Gunnerjeim meg csak szedik nekem a vadászokat
Tény, hogy nem bázisbombázásra való, arra USA vonalon esetleg a B-17, de inkább az orosz Yer-2
Elülső fegyverzete tényleg jó, szemközti bombázókat, de még vadászokat is szépen lehet vele darálni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
munnergep
senior tag
Noob kérdés:
Amikor az ellenfél bázisa egy reptér, akkor mit kell bombázni? A kifutót vagy a mellette lévő épületeket?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Dictator^
veterán
válasz Francia91 #3040 üzenetére
B-25 bázisbombázásra szerintem kíváló.. mozgó célponok miatt viszont tényleg lentebb kell menjek, és max ott érvényesül a 5 db turret..
Viszont most a Kingkobrára fogok rámenni , mert meglett az első 3-as B-25öt is.
-
RG4L
őstag
Egyre hányingerebb ez az Arcade mód, de sajnos itt lehet gyorsan fejleszteni a gépeket.
War Thunder: Gelesztaa
-
Szőrös
veterán
"itt lehet gyorsan fejleszteni a gépeket"
Ezzel vitatkoznék, AB-n a felhasznált gépek között oszlik el az xp , RB-n meg egy gépre kapod meg értelemszerűen , ráadásul még többet is.
AB-n max akkor gyorsabb ha ügyes vagy és stabilan több csatán keresztül is képes vagy egy géppel jól teljesíteni.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Cseri0058
őstag
válasz JackFeryll #3037 üzenetére
Igén néztem. Orosz pénzben eléggé megéri. De most akkor csak könnyű tankokkal mehetek csak?
-
PAtr0n
addikt
válasz Mister_X #3038 üzenetére
Megrendeltem, és így egészen pontosan háromezerhéccázhuszonhat forintba került. Ennyit tényleg megér, legalább jövő héttől már kipróbálhatom én is a bétát ha minden jól megy.
torz on borz:
Hát nem tudom, szerintem is jobban hoz az AB, vagyis gyorsabban: Míg RB-ben elbohóckodod az első 5 percet (és utána se biztos hogy életben maradsz), addig AB-ben, már jó eséllyel összebombáztál 10k ezüstöt , vagy ugyanennyivel megfelelő gépet lőttél le. Nem mondom, hogy RB-ben nem lehet jól keresni, de ahhoz nagyon ügyesnek kell lenni. Azonos idő alatt AB-ben jobban jön a pénz."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest