Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egérpad topik
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP #15165 üzenetére
Nem, nem kapunk már
nagyon elszabott volt ez az eventszétjátszottam az agyam, és a korábbi 8-10GJC helyett összesen 1 GJC jött össze, és még a kihozható járművekre sincs esélyem.
És most így gondolkodhatok azon, hogy zsebbenyúlok és veszek prémet, vagy lassan 5 év óta először prém nélkül próbálok szerencsét (saját tapasztalat : csak arra lesz jó, hogy elmenjen a kedvem a játéktól*)* Bár az, hogy mostanéban 7-8 percekig is keres nekem game-t akkor kapom általában az olyanokat, ahol semmit sem tudok cisnálni... ezt megfejeleve prém nélkül... Lehet, hogy lassan ideje lenne lazábra fűzni a viszonyom a játékkal?
Legalább a Battle Pass megvan, sőt, túl is teljesítettem
(54 szint a cél, most 76-on vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Apple asztali gépek
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Kindle
- Nintendo Switch
- Dark Souls sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz 60.000ft
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- XPS 13 9310 13.4" 4K UHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest