Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
proximus
senior tag
1. Ha a fordításnál sipákol, akkor az utolsó pár, -főleg gyanús- sort szúrd be ide, én meg majd meglátom mit tehetek.:) (nyugi, sztem van már annyi rutinom, hogy ráleljek a megoldásra:) )
2. Linux? --> Ha az angolt nem szeressed, akkor eléggé az UHU felé hajlik a pálma, ha viszont ez nem zavar, akkor édemes lehet kipróbálni a Mandrake -t, de ha még egy kis bütykölős affinitást is érzel magadban, akkor debian. (+Ha még van egy legalább közepes géped(->ez úgy látom simán nem gond:) ) mindehhez, akkor Gentoo, és tutira tudok segíteni is.:) ) Most hogy így belegondolok, mindenképp Gentoo -t ajánlok.:)) Hozzáteszem, hogy nem alaptalanul, mert volt(van) már SuSe -m(7.3 dobozos, 8.0 Live CD), Mandrake -m(8.2, 9.0); de a legelső egy Chip CD -s Corel linux volt... Ekkor történt az, hogy valami hihetetlenül megfogott benne, hogy mi, azt nem igazán tudnám megmondani, bár lehet hogy a titokzatossága, illetve ''vadsága''. Akkoriban még elég láma voltam hozzá, így visszakerült a win, csakhogy később egyre erősebb késztetést éreztem, hogy márpedig megint meg kell próbálnom zöldágra vergődni pingussal.:D Mostanra ott tartok, hogy ha kell a game, irány a win(kivéve ha az emulátor megeszi:) ), minden másra ott a Linux.:)
3. Hááát, legjobb Win emu.? Maga a Win...:), csakhogy benne a Vmware -ben, az meg a Linuxban.:D :DDD Na jó, ott van a wine(vagy a fizetős winex), de még mindíg intenzíven fejlesztik. Ha a progi nem a f@szom msi installerrel akar települni, akkor többnyire fel lehet őket pakolni a wine(winex már fifikásabb egy hangyányit:) ) emulátorban.:)
Aktív témák
- iPhone topik
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szemüveges topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest