Hirdetés

Aktív témák

• proximus

senior tag

válasz Vangelis #50 üzenetére

1. Ha a fordításnál sipákol, akkor az utolsó pár, -főleg gyanús- sort szúrd be ide, én meg majd meglátom mit tehetek.:) (nyugi, sztem van már annyi rutinom, hogy ráleljek a megoldásra:) )
    2. Linux? --> Ha az angolt nem szeressed, akkor eléggé az UHU felé hajlik a pálma, ha viszont ez nem zavar, akkor édemes lehet kipróbálni a Mandrake -t, de ha még egy kis bütykölős affinitást is érzel magadban, akkor debian. (+Ha még van egy legalább közepes géped(->ez úgy látom simán nem gond:) ) mindehhez, akkor Gentoo, és tutira tudok segíteni is.:) ) Most hogy így belegondolok, mindenképp Gentoo -t ajánlok.:)) Hozzáteszem, hogy nem alaptalanul, mert volt(van) már SuSe -m(7.3 dobozos, 8.0 Live CD), Mandrake -m(8.2, 9.0); de a legelső egy Chip CD -s Corel linux volt... Ekkor történt az, hogy valami hihetetlenül megfogott benne, hogy mi, azt nem igazán tudnám megmondani, bár lehet hogy a titokzatossága, illetve ''vadsága''. Akkoriban még elég láma voltam hozzá, így visszakerült a win, csakhogy később egyre erősebb késztetést éreztem, hogy márpedig megint meg kell próbálnom zöldágra vergődni pingussal.:D Mostanra ott tartok, hogy ha kell a game, irány a win(kivéve ha az emulátor megeszi:) ), minden másra ott a Linux.:)
    3. Hááát, legjobb Win emu.? Maga a Win...:), csakhogy benne a Vmware -ben, az meg a Linuxban.:D :DDD Na jó, ott van a wine(vagy a fizetős winex), de még mindíg intenzíven fejlesztik. Ha a progi nem a f@szom msi installerrel akar települni, akkor többnyire fel lehet őket pakolni a wine(winex már fifikásabb egy hangyányit:) ) emulátorban.:)

Aktív témák