Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gaming notebook topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Én voltam az.
Persze én is csak azt tudom írni, amit nekem mondanak vagy írnak az ügyfélszolgálaton.
Nincs ismerősöm egyik szolgáltatónál se. Minden infót a szolgáltatók oldáról, illetve ügyfélszolgálataitól szerzek. Persze a legtöbb okosságot a fórumtársaktól olvasok.Tegnap a chat ablakban kérdeztem rá. Konkrétan leírtam, hogy nincs az ismeretségi körömben olyan dominós, akinek menne. Azt is leírtam, hogy a legnépszerűbb fórumon sincs olyan felhasználó, aki látta volna menni. Ezekután megkérdeztem, hogy tényleg elindították?
De az ügyintéző is csak azt tudta mondani, hogy ők is ezt az infót kapták. További részleteket nem tudott mondani. Azt se, hogy meddig fogják bekapcsolni az összes dominóst. Továbbá elnézésemet kérte az okozott kellemetlenségért.Mivel semmi kézzelfogható információt nem kapunk hivatalos forrásból, csak találgatni tudunk:
1. Lehet, hogy nem is indították el a Domino VoLTÉ-t.
2. Lehet, hogy téves infó lett közölve a Telekom fórumán.
3. Lehet, hogy az ügyfélszolgálatos kollégák is téves információt kaptak és azt adják tovább nekünk.
4. Elindították, de mérhetetlenül kevés felhasználónál (10-20 kártya), akik nem tévednek ide a fórumra.
5. Gyanítom, ha egyszer mégis elindítják, akkor szinte azonnal menni fog mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby rádiós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp