- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Ez az egész telenor volte egy katasztrófa. Egyszer már levették a volte tiltást a kártyáról erre kiderült, hogy visszatették. Erre az előfizetésemre 2017 májusában vásároltam egy LG G6 készüléket (amit a feleségem használ azóta is). Most jön a java. Az az indok, hogy a kártyához ez a készülék tartozik és ezen nem lehet használni a szolgáltatást. Nem tudtam őket meggyőzni, hogy most sem azt a készüléket használom a kártyával és akár holnap átrakom a fiam mate 20 pro készülékébe ( ami rajta van a listájukon is) és szeretném használni a szolgáltatást akkor azért nem tudom mert lassan két éve olyan készüléket vettem ami nem tudja a voltét?
Ezek után milyen véleménnyel legyek a szolgáltatóról akiknél 20 éve előfizető vagyok?
Tökkelütött .....................................................................társaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp