Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Hogy a fenében tudnék olyan backupot készíteni a mostani gazdarendszerről, amiről virtual box vagy virtual pc bebootol?
Átkonvertáltam egy korábbi acronis-os mentésemet, be is olvassa mindkettő program, de nem bootol be, csak egy fekete képernyő fogad.
VMware-el működik, de sajnos az meg nagyon zabálja a gépemet.
-
attiati
veterán
Na aszem időközben sikerült elmélyedni kicsit a témában. 2 kérdésem maradt.
1. VM converterrel átkonvertáltam az Acronis *.tib rendszermentésemet vmware formátumra, de a konverterben csak vmplayer 2.5-ös és vmware Server 2.x compatibilisre lehet konvertálni. Illetve próbáltam a meglévő fizikai gépről csinálni vmdk fájlt, de ott is csak ezeket a verziókat lehet kiválasztani. Mivel tudnék a player 3.x verzióhoz vmdk fájlt csinálni? Vagy semmiben sem lesz jobb a 2.5-höz csinált formátumúnál?
2. Betöltöttem player 3.1-be, és próbáltam a vmware tools-ot telepíteni, hogy tudjak netet és gazdavinyó elérést adni a virtualis pc-nek, de addig nem enged tovább, amíg a vmware tools legfrissebb verzióját le nem tölti. És ott el is akad, nem tudja letölteni. Hogy lehet telepíteni neki ezt a tools-t?
+1 kérdés
2 giga ram és 4800+ kétmagos amd-nek elégnek kell lenni, hogy akadás nélkül fusson a cucc? -
attiati
veterán
a 3 ismertebb program közül melyiket ajánlanátok virtualizációra?
mi a különbség közöttük?Meg lehet azt csinálni virtuális környezetben, hogy a jelenlegi rendszeremet ghostolom, és egy másik pc-n ez a rendszert állítom vissza Vmware-en?
Tehát teljesen más hardware környezetben állítanám vissza egy másik PC OS-ét.
Ha sikerülne, akkor az is megoldható, hogy ne változzon egy program által figyelt "computer ID"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest