Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
angelus8925
tag
válasz
angelus8925
üzenetére
Sikerült megoldani.
Szimplán módosítani kell Windows-ban az adott megosztott meghajtó/mappa megosztási engedélyeit úgy, hogy teljes hozzáférést kell beállítani, de nem csak külön, az adott felhasználóknak, hanem ha nincs, hozzá kell adni egy olyat, hogy mindenki számára teljes hozzáférés legyen. Nem értem miért nem volt elég, ha csak külön, felhasználónként volt beállítva, de így lett jó.
-
angelus8925
tag
válasz
angelus8925
üzenetére
Most kipróbáltam, van egy őskövület másik megosztott mappánk, amit nem használunk, ott működik minden.
Viszont a 3 nemrég létrehozott, Synology-ban megosztott új mappával van csak a gond.
Mit kellene állítani a NAS-on?
-
angelus8925
tag
Sziasztok,
VMware Workstation Pro 15 és 16 hibával küzdünk, melyben kérném a segítségeteket.
Régóta (gond nélküli) használatban lévő VMware-ben futó Windows XP-én dolgozunk és Synology NAS-ra több, mindenkivel megosztott mappába mentünk. Pár napja viszont nem tudunk rámenteni a szerkesztett állományokra (csak mentés másként új néven megy) és törölni sem tudunk VMware alól mindegy, hogy az adott szerkesztőprogrammal, Total Commander-el vagy bármivel, viszont ha átlépünk Windows 10/11-re, ott minden művelet elvégezhető, nem dob hibát.
A VMware ezeket írja ki minden gépünkön:
Hibakód: 75 Path/File access error
Hibakód: 70 Permission denied
Mi lehet a megoldás? Tudnátok segíteni
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest