Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem tudsz upgradelni ingyen, csak főverzión belül lehet patchelni
Illetve olcsóbban lehet főverziót váltani ha megvetted az előzőt.Amúgy ha hw ügyileg minden rendben van a mac-el, és a rajta levő osx-el is, akkor én írnék a vmware supportnak, mert ez semmiképpen sem normális.
Egyébként én ráadásul hackosx-en (nem gyárt sajna az Apple olyan gépet ami alkalmas lenne vSphere labornak (és a MacPro-t nem számolom ide érthető okokból..), így megoldottam magamnak a dolgot
) hajtottam sokáig 7-est, az utóbbi időben váltottam 8-asra, de soha semmi problémám nem volt a Fusion-el. -
Nem lehet hogy java plugin kell neki? Más böngészővel próbáltad? Ennek tényleg nulla köze van a vmwarehez, az egyetlen dolog ami itt képbe jöhet az az, hogy van e neted a vm-en belül vagy nincs. De mivel van, így a vmware oldali hibakeresést el is felejtheted. Úgyhogy ezt a hsz-t én már inkább off-nak jelöltem.
Billentyűzetet nem tudom, nálam mindig jó volt, sima magyar bill-el megy vmwareben windows alatt az apple usb keyboard. Mondjuk én osx alatt is a normál PC-s hun keymap-et használom, felesleges önszopatásnak éreztem az apple féle kiosztást megtanulni/megszokni. Lehet hogy nálam ezért nem volt ezzel gond.
-
"A Yopsemite is szűz volt, a Win 7-et is üresen telepítettem, nincs semmi belenyúlka. A net megy, de a felsoroltak nem."
Ha van net a virtuális gépen belül, akkor ne nyúlj semmihez a Fusionben, jó az úgy ahogy van. A Windowson belül keresd a hibát, a Fusionnek semmi köze hozzá, hogy hogy működik az Explorer meg a leveleződ a vm-en belül.
Egyébként még mindig nem pontosítottad azt, hogy mi is a hiba a böngészővel meg az e-bank-al (bár mondjuk innét egy kicsit off is lenne már, de mindegy). A "nem megy" elég tág dolog

-
Kicsit kevés infót adtál meg, nincs olyan hogy virtualizált win7-ben máshogy működik egy weboldal, vagy a levelezés. Ugyanúgy kell használnod/beállítanod az alkalmazásokat, mintha fizikai gépre telepítetted volna a Windowst.
Vélhetően valamilyen hálózati beállítás nem megfelelő nálad, de egyébként ha nem nyúltál semmihez, csak létrehoztál a Fusion-ban egy új gépet, és telepítetted rá a Win7-ed + a vmware tools-t, akkor ennek is jónak kéne lennie. Küldj egy screenshotot a hálózati beállításokról (config->removable devices rész->network adapter).
K&H netbankhoz meg ha chipkártyás megoldásod van, akkor az olvasó rádugása után meg fogja kérdezni a Fusion hogy a mac-hez, vagy a virtualizált windowshoz akarod e csatlakoztatni. Értelem szerűen a windowst válaszd. Ezután mindent ugyanúgy kell csinálnod, ahogy amúgy tennéd (driver telepítés win alatt, meg egyebek). Nálam tökéletesen megy egyébként pont így (osx, fusion, win7, K&H cardreader) out of box.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve olcsóbban lehet főverziót váltani ha megvetted az előzőt.
) hajtottam sokáig 7-est, az utóbbi időben váltottam 8-asra, de soha semmi problémám nem volt a Fusion-el.