Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- SSD kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Kétlem hogy a VT-d -t támogatnák.
De, támogatják. Ami alaplap oldalról a VT-x-et támogatja, és tudja a CPU a VT-d-t, az eddig alaplap oldalról is mindig tudta a VT-d-t. Legalábbis amivel én találkoztam (ez jellemzően Lenovo/Dell/HP-t jelent).
Meg kb. semmi értelme nincs, mert abba pont hogy nem tudok berakni PCI-os kártyákat, amivel ki tudom próbálni az egészet.
Igen, gondolom ezért nem foglalkoztak vele, használni érdemben úgysem nagyon tudod, akkor meg minek tiltogassák le...

-
atesss
addikt
Itt egy leírás az Asrock oldaláról, hogy egy Sandy Bridge-es, H67M-GE/HT alaplapjukon hogyan is kell ezt beállítani : [link]
Nem a legegyszerűbb, de annyira azért nem tűnik lehetetlenül bonyolultnak.Csak nekem Core 2-vel kellene, Intel 3-as vagy 4-es sorozatú chipsettel.
-
Visormail
addikt
Amit linkeltem ott több is van ennél, de valóban nem hosszú a lista és nem az olcsóbbak tudják.
The following Intel® Desktop Boards support Intel VT with Directed I/O:
Chipset Desktop Board
Z77 DZ77BH-55K, DZ77GA-70K, DX77RE-75K
H77 DH77KC, DH77EB, DH77DF
B75 DB75EN
Q67 DQ67EP; DQ67OW; DQ67SW
Q57 DQ57TM; DQ57TML
Q45 DQ45CB; DQ45EK
Q35 DQ35JO; DQ35MP
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs