Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Feldobtam egy új meket vmware7-be az itt leírtak alapján.
- Install után az első két boot-ba belefagyott (a szürke almás indulóképnél), de utána szépen elindult.
- A hálózat alapértelmezett bridgedben - azonnal volt internet. Felbontást nem lehetett változtatni, hang sem volt.
- A gépet beindító Darwin_Snow.iso-t menet közben becsatlakoztattam, majd az asztalon megjelenő vmtools-t telepítettem
- Ismét következett két fagyás, majd helyrerázódott.
- A felbontás immáron szabadon állítható (full hd-s full screen), a shared folders szintén működik. Így már könnyű volt behúzni mac alá és telepíteni az ensoniq audio drivert.
Ezt a hozzászólást mac alól írtam magyar firefox 3.6.3 segítségével (az iTunes pedig éppen internetrádiót nyomat). Már csak a billentyűzetet kell megszokni
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VLC Media Player
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi