-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Házi ESXi szerverhez szeretnék segítséget kérni. Van egy VM-em, aminek direkt hozzáférést biztosítottam 5 diszkhez (pass-through). Bizonyos okokból ebből az 5 diszkből kettőt fizikailag eltávolítottam, de vissza fogom majd tenni. A probléma az, hogy a művelet óta nem bootol be a VM, Unable to enumerate all disks a hibaüzenet.
Lehet ezt valahogyan ignoráltatni, tehát hogy ne foglalkozzon vele, bootljon be nélkülük?
Próbálkoztam azzal, hogy a VM beállításainál eltávolítom a hiányzó diszkeket, de ott is hibaüzenetet kapok: Failed to reconfigure virtual machine MY_VM_NAME. Unable to access file [VMs] MY_VM_NAME/xxxx.vmdk
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest