Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
[Newman]
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Abszolút megértelek, sok embernek segítene követni mikor érdemes lépni. Én év elején nézegetem meg, hogy akkor most miből kellene is frissítenem. Elvileg a vizsgát megcsinálhatod, de badge nem lesz. Én is kíváncsi vagyok mi történik pontosan ha az előfeltétel nem teljesül.
Egyszer hagytam elévülni a VCP-met, mert hát gondoltam a VCAP majd megújítja. Nem újította meg. Ami azért érdekes mert a VCAP a VCDX-et meg tudja újítani, de a VCP-t nem? Feltettem a kérdést a VMware Learning-nek és elküldtek kapálni. Mentem is újra tanfolyamra, vicces volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest