Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Adott egy előre beállított virtuális gép, amit suliban bekonfigoltak és kirakatak netre. Ebben tudunk majd gyakorolni itthon. Egyetlen problémám van vele, hogy duplamagos procira konfigolták és nekem csak 1 magos van, ezért nem tudom "elindítani". (VMware dob egy hibaüzenetet, hogy ez így nem fog menni.) Megtaláltam az opciót, ahol lehetne állítani, hogy 1 vagy 2 mag, de mivel a virtuális gép "suspend"-elve van, azért azt mondja, hogy előbb állítsam le. Leállítani viszont így nem tudom.
Van valami módja, hogy át tudjam állítani 1 procira vagy csak az a megoldás van, hogy kerítek egy 2 magos gépet, azon átállítom és utána tudom használni?
VMware Workstation 6.5-t használok.
Minden segítséget köszönök!
CsodaPOK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest