-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
lehet update kéne a összefoglalót?
https://prohardver.hu/dl/upc/2016-01/371087_trutyialu.jpg = 404360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Skacok! SFF DIY vízhűtéssel mennyire van barátságban? Amd fronton tavalyi komponensekből szeretnék egyet összerakni. Van pár meglévő alkatrészem vízhez. Pl 240 radi(vmi 6cm vagy több vastagságú), pumpa, csövek, fittingek, am4 blokk, és egy 1080 víz blokkal.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz orbano #75140 üzenetére
tiszteletteljesen szabadjon megjegyeznem, étolajat, szilikont nem használunk ilyen helyeken. Avasodnak. Inkább gyógyszertári glycerin ami a gumiknak anyaga is. beépű'. De ahogy mondod is, 2006 óta nemigen történt semmi, így kb 50 év mire ezek megeszik a bármilyen minőségű gumit is.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Aljasvip #75180 üzenetére
Köszi! hangosan felnevettem. nem rajtad. csak belegondoltam, hogy ha még ott tartanék, hogy elég a takarítás, meg a TP csere.... Köszi! A pasztázás, a pressure mod, a hőpadok cseréje, br olvasócsere, cfw, stb, már csiklóból megy (nem mintha lenne ) most van soron a syscon kiolvasás és pár ilyen linux tanulás. de azzal odébb vagyok, fosok nekikezdeni. xD
Illetve valamikor később a GPU (RSX)-t fogom alacsonyabb csíkszélességűre cserélni. még asszem a 40nm rámegy. de az is syscon....360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz hszilard666 #75176 üzenetére
Köszi csak szopóroller. ... relatív. de amúgy leginkább a hangja zavaró. RSX-et már deliddeltem, CELL-t még nem (nem találtam megfelelő 0.06mm acélmagvas horgászzsinórt).
így 69C°körül fűt a "CPU". (30C°tetőtér) TLOU (zombis lopakodós) 40% ventifordulat mellett hangos, nem hallani azokat a szarokat. . Valami régebbi x360on láttam thermaltake tidewater-t de sztem az ehhez a 2 chiphez kevés. nemtom a TDP-t, de inább túl, mint alulméretezzem. (bár valószínű azt is ráapplikálom) Az elképzelés kb, hogy 2 blokk legyen ami vékonyabb (egyikben benne van a szivattyú), és benn tudom hagyni a gyári ventit, de a hőcsöves bordát kiveszem, és valahol házon kívül lenne a radiátor, de úgy, hogy a gyrái venti áramlatát használja a radin. szóval kívülről inkább csak a radiátor látszódjon. más ne.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
skacok! sziasztok!
Ps3-fat-re szeretnék AIO-t átalakítani. Érdemes foglalkozni vele, vagy menjek komplett épített irányba? van egy AIO-m ami bővíthető. Esetleg valakinek van infója mekkora radiátorra lesz szükségem, hőleadás miatt hány W-t kell tudnia kezelni. Köszi.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz Aljasvip #67620 üzenetére
Nemrég vettem gtx 10xx szériára való bykski blokkot. Gyári gap pad gondolom Cseres lesz ha kicsit összeszedte magát a piac és nem 200e-t kérnek egy 1080ert... Itt hardveraprón vettem kollégától gap pad-et. Az mennyire tűnik jónak arctichoz képest ?
Kikeresem mindjárt milyen hővezető képessége van.
Megvan.
6w/mK
Ahogy az arctic is.
Kíváncsi lennék valaki a kettő között talál e különbséget.
Teszttel persze. Úgy az igazi. Én szívesen letesztelném de csak a blokk van még meg a vega 56 64biossal elment novemberben.
Pedig szívesen szórakoznék vele pár napot.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz TESCO-Zsömle #67396 üzenetére
múlt héten vettem 1100 volt ami 800 szokott lenni. :/
-
carr
őstag
válasz korcsi #67219 üzenetére
Pont megfelel. Mikor sárga shell hűtőfolyafédkot használta, alkohollal, és desztvízzel, mindig maradt valami takarítanivaló. Nem vagyok az a nagy fancyboy hívő led strip meg hasonlók, de már leszoktam a sárga, zöld, kék, szirszar színezett mocskolódó fosokról. De ízlések, és pofonok.
-
carr
őstag
válasz Jim Tonic #66806 üzenetére
Anno nekem is megkezdte az ecetes cucc a nikkelt. Elektromos fogkefe nem volt csak sima fogkefe. De a széleken látni lehetett picit. Nem ment le a barázda közé hála istennek.
3 v 4 éve adtam el. Azóta nem tudom változott e... Gtx660 on volt.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
2003 óta vizezek. Sosem volt belül radiátorom.
Lehet triviális különbség van közte, mégis belülre "fűt".
tény.
De ha a ház úgy van kialakítva, akkor úgy kell berendezni, és nem értem miért tette fel itt a kérdést, ha evidens a válasz.
No offence.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz korcsi #66698 üzenetére
Az a vége ahol véget ér a repedés távolodva a G1/4 felől oda fúrj egy kicsi bemélyedést, hogy ne repedjen tovább.
-
carr
őstag
válasz mpierre #66664 üzenetére
Az idei évet nézve kb ment összesen egész évben 72 órát, sokat mondok. De lehet 100 is volt az. (amikor nem csak seedelt)
Így nem nagyon foglalkoztam vele. De G1/4 szűrőn elgondolkodtam, miután megállt a kínai 5 évet 95% 0-24 menő pumpa. :/
Még mindig menne, ha nincs a csövek falán az a trutyi.
Milyen szűrőt javasoltok? valami kínai is oké360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
-
carr
őstag
Lejárt a szerk.
Anno GTX660ra vettem ebayen németből valami 20€-ért vagy 5 éve, hogy a thermal padok nem voltak meg, amúgy gyári volt kb, az állapot. töltöttem le hozzá használatit, meg rndeltem TP-ket, és lett egy vizes kártyám cca 5e huf-ból.
Megnéztem a kártyámmal 100% melyik kompatibilis, kimásoltam a cikkszámot, és ebaj.
-
-
carr
őstag
válasz fonok87 #66461 üzenetére
IPAval átmostam az akril tartályt. szétrepedt a g*cibe'...
Gyógyszertári alkoholt ajánlották 5% keverékkel itt korábban, azt használom desztvízzel.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Ha ilyen sok gond van a gyári folyadékokkal, miért használjátok? Nem kötözködöm, komolyan érdekel.
-
carr
őstag
válasz F e Z o #66450 üzenetére
Táp nélkül? Vagy hogy érted?UÚgy nem kapcsol be.
Alul a tárhely helyen 2 db 3.5" egy db 2.5"lakik .
Nincs hely sajnos elől a 360nak. :/
Eddig fenn volt a 240 egyedül. Az volt a terv H hátra teszem hogy az egyik fele rálóg a táp ventije mögé. Így azt fújja a táp a 120as meg a másik helyet. A 360at passzívan járatnám.
Köszi amúgy.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz TESCO-Zsömle #66421 üzenetére
I see.
Nem megyek ebbe bele....360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz TESCO-Zsömle #66419 üzenetére
nemtom mire célzol.
Nálam a radi az "udvart fűti".360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz zolee0307 #66397 üzenetére
Az simán faragható sztem. A radi az milyen? 360as, valami fancy márkaneves cucc? 10cm vastag? Bocs, előtört belőlem a szarkazmama.
Nézz szét jófogáson, vagy fb marketplace-en is.
pumpa/tartály Nem muszáj alphacool vagy nagy nevű márkát venned 2.5* áron. 10e körül is vannak a kínaiaknál még. A fittingek és csövek azok kitesznek úgyis egy valag $-t. csak ha acryl, meg ne mosd IPA-val, mer' felrobban. xD (szétreped)
blokkot mit néztél?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz zolee0307 #66393 üzenetére
Aprón nézz szét, illetve alin bykski és a barrow amik jók.
Mennyi a keret? Én a kínai pumpa/tartály kombóval 5 évig elvoltam (így nem kellett külön pumpa+tartály) (ez 10k kb). most raknám össze csak még vacilálok, h bírja-e a tömítő anyagom (átlátszó szilo) az alkoholos desztvizet.
dit:
persze nekm is most jut eszmbeh, h 2 90° fittinggel rövidebb vagyok. :/ valakinek van elfekvőben esetleg? aprót néztem. köszi[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Erősen off de nem megy a hardverapro.hu.
Bocsi. Köszi.
Semmi. Már oké.
Juteszembe. Ha a pumpát sima ecetes tömítővel kenem ki, a habos gumihiz képest fogja bírni az 5% alkoholos desztvizet?[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz stnorcy #66364 üzenetére
Szvsz ugyanazt tudja mind2.
Még talán a pumpa is ua. Bennük.
Sztem amelyik jobban tetszik.
Tudtommal megy azzal a vezérlővel.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Skacok! Mi a f.szom van? ott a "?" a végén... ergo kérdem.
Sztem sem éri meg btw...
Kár, hogy a hangsúly nem megy ár a kérdéssel.
ON
A pumpás trutyira van valakinek infója? Raknám össze 7végén. Alaplapot úgy néz ki nem viszik el.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz Fantomas80 #66245 üzenetére
Szia! Meg tudod mérni az átmérőjét a rácsnak a venti felett?
-
carr
őstag
Belsőben volt valami habos/puha gumiszerű anyaggal rogzítve/szigetelve a cucc. valakinek van tippje mi lehet ez? mivel pótolhatom?
-
carr
őstag
válasz RECSKA #66258 üzenetére
p660am van, asrock x370sli-ben. Míg a vezérlőre nem dobtam rá 3M bordákat, állandóan ment a thermal throttle.
Nemtom, de szemezgetek egy ilyen lappal, ha leveszem róla a ventit, és kap egy blokkot, teljesen szét kell vágni a "armor".t?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz RECSKA #66253 üzenetére
Igen. Mondta az előző tulaj. Nem vagyok haklis ilyenekre szóval nem nagyon nyomott a latba.
ON:Megjött a csajna pumpa is. Pár mm eltérés van a régiről váltva. A kimeneti nyílás és a G1/4 menet közé kénytelen vagyok alternatív megoldást eszközölni a vízáramlást irányítva.
Ez így jó szerintetek?
DIY. Teljesen. Szóval... Ne nézd hogy csúnya. Működik? Ez a lényeg. Képek
-
carr
őstag
Só excited...
Kérdés hogy ezt így 100on járassam akkor mindig?
A tető nem megy rá, a gyári csavarral. Ddc... Gyári magyar.vettem hozzá 4db önmetszőt. Este kiderül H kimetszi e az anyagot. Szerintetek? Elég ritka menet van az eredeti csavaron is.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
-
carr
őstag
válasz Melorin #66146 üzenetére
Köszi. Néztem ezt is, de nem látok rajta 2pines konnektort. A hőmérő szenzor megjött még korábban. szimpla kínai.
Állítanám én a pumpát ha lehetne,de talán a ddc-t már lehet.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Skacok!
A hőmérő szenzor 2 pines csatlakozóját hová kell dugnom?
X370 Killer sli-n nincs neki hely ha jól gondolom. Tody56 javasolta, hogy venti vezérlőre próbáljam meg. egyéb megoldás van erre? mondjuk pci-e kártya, stb? Köszi[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz MPowerPH #65951 üzenetére
örülök, hogy ritkán, de hasznos tagja lehetek a DIY közösségnek.
Asszem szimmeringnek hívják...edit: fboldog azaz!
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz MPowerPH #65948 üzenetére
valószínűleg préselve is vannak, és lehet benne gumitömítés is.
Esetleg ha nem spriccelve eresztett, egy gyógyszertári glicerines fürdőt megadnék neki.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz KAMELOT #65805 üzenetére
Skacok!
Masterkleer fehér csövem van. előzőleg volt benne valami fagyálló desztvíz alkohol kombó, ha jól emlékszem. Most vettem észre, (persze mikor már a benne lévő oldott kosz megette a szivattyút), hogy zöld belül a cső. Nem fogja lebontani ez az ecetes kombó a nikkelezett vga blokkról a nikkelt? Most úgy látom, mintha kezdené... Elég ha említett elegybe beáztatom pár órára/napra?
Doboz szerint anyaga: PVC. 16/10 vagy 10/16360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz odorgg #65824 üzenetére
Ja, én neked szándékoztam segíteni. :blush:
Azért köszönöm.
Király. Arra én is vevő lettem vón'... Majd megveszem jódrágánolcsón a másikat, ha adja.
Az én rendszerem megvan, a pumpát amit linkeltem azt a belének szánom a réginek, amiből most kihalt a motor. Úgy nézem méretben, és kialakításban is hasonló. Szóval ha megúszom 10$-ból az jó. nagyon. A 240es phobya G changer azt írták, hogy kevés, azért W580-tól majd megveszem a 360-as radit. Már csak azt kell kitalálnom, hogyan alakítsam át az egészet, hogy a 360 és a 240 is elférjen. Kívülre...
A 240 sztem a táp által kifújt levegőt kapja, és kap még egy 120as arctic ventit. A 360-at meg fentre teszem, ahol most a 240 lakik.
Kicsit kell csak fúrni, faragni az outlaw-t.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz odorgg #65811 üzenetére
Csak az a fajta jó? VAgy más is szóbjöhet? Bár amit linkeltél nem nagyon látni pwm szálat...
Esetleg így?
Amivel én szívok most, annak van, pwm szála. BIOS-ban láttam a fordulatot. asszem 2400 körül mozgott. míg ment...
Ha jól emlékszem most lett volna az 5. év vége... De asszem ebayen vettem, az a szar meg csak 3 évre visszamenőleg engedi látni mit vettél...
Ilyen egyébként.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
[link]
Ez lesz..360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Na... Szétkaptam. Foxi üzemmódban.. nem szívderítő. De megszorult. Gondolom a 90c° víz nem tett jót neki. Ilyen kis motort hogy keressek ? Valaki ? Középen a 12v 3pin csati alatt...
Ugyanitt tartály eladó...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz varmi2 #65730 üzenetére
Az lesz. De előbb megyek az esztergályos bácsihoz... Az átlátszó nem tudom milyen anyag nem bírja az IPA-t.
90%ban elrepedt .360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Lehet tévedek, de Álló szivattyúnál simán ha vega56 is 100on pörög sztem. A blokk akril/átlátszó tetejű, és a gpu körül bubik voltak, szóval lehet, tényleg forrott a víz.
Az lesz amit írtál valószínűleg, h szétszedem. de annyi a bibi, h ez kínai, ragasztott, és csak a tartály részét tudom leszedni, a házból nem jön ki a motor, csak ha szétvágom.
Kb fél éve volt takarítva, szétszedve. Annyit ezalatt az idő alatt nem ment, hogy baja legyen, de lehet kell neki egy mosi... ártani nem árt legalábbis. Elkönyvelem halottnak, azt lehet megindul. HA nem akkor még mindig keresek itten.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Lejárt a szerk.
Az jutott eszembe, hogy lehet kevés a 240x120as full réz 45mm phobya radiátor a vega56@64 (optimalizált gpu volt-al, és fentebbi procival)?
Mind tuning mentes.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz cinkoxid #25285 üzenetére
Anno kolléga ezen írásán felbuzdulva vettem ezt a pumpát. csodás 5 évet töltöttünk együtt.
Ma cca 3 év kihagyás után ismét wotozni kezdtem. 4K, full minden, 60fps.
Gép kikapcsol, képernyő sötétül. meccs közben méne...
Reset, ismét sötét, nincs jel felirat a tv-n.
Nézem a gépet, indul szépen.
Nincs para, bios-ba belép. akkor látom, hogy CPU 104C° (Ryzen 1600AF alap)
szivattyúnk (további vizsgálásig legalábbis) átköltözött az örök vadászmezőkre.
Gép kikapcs.
Néztem apróban... siralmas a szivattyús piaci körkép.
Rendelejek megint ilyet, vagy van valakinek elfekvőben G1/4-es pumpája átmenetileg? Esetleg kölcsön is érdekel míg megjön az új.
Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
Megjavult. Kicsit mozgattam, takarítottam, hagytam állni, fujkáltam, stb, azt egyszer csak felbőgött. kapott színnek pár cl pink faszállót. Így marad. kissé hangos, de ingyé vót. Még nézelődök valami 6k lélektani határvonalon, alternatívát találjak, kompakt részlegen. Nem árt, ha nem hangos, és működik.
-
carr
őstag
-
carr
őstag
skacok!
Tavaly rendeltem 90°csatikat (elvesztek, bebuktam, nemérdekel), meg áramlásfigyelőt (pörög, forog, szupi...), meg hozzá vagy bele hőmérő szenzort. A hőmérő szenzort hova a szöszbe dugjam fel? Nem, oda biztos nem!
X370 Killer SLI alaplapom van.
Köszi.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz MPowerPH #63419 üzenetére
Kipróbáltam . Feltöltöttem desztvíz 96%alc keverékkel. De a szivattyú/pumpa nem megy. De legalább a venti hangos.
-
-
carr
őstag
Tudom ez kompakt cucc, viszont a kérdés inkább építettbe tartozik mivel 7 év pihenő után most került hozzám és felújítva azon gondolkodom hogy feltölteni deszt víz és alkohol páros mellé mivel szinezzem? Étel festék nem hiszem h opció.
Pirosra gondoltam de van spéci vízhűtés festő folyadék? Vagy 2dl cucc megy bele360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Laraxior #55186 üzenetére
mostakkó vegyek ddc-t vagy nevegyek?
Amúgy nem feltétlen ér többet mint amennyivel többe kerül. lehet csak a kenés (fagyálló) hiányzik a 1 Liter desztvíz+100g 70% alkohol oldatból.
még lehet teszek bele fél decit.
Ilyen, de sztem nem elékeztek a 3 évvel ezelőtti beszélgetésünkre itt kollégával. 15 őszén vettem
rup1u5: ha megelégszel egy 970+FC-vel, jó áron neked adom. úgyis azon morogtam, hogy eladom az egészet, azt veszek egy raspberry pi-t. persze arra is víz megy.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Elkezdett hangosan zúgni a pumpa.... Már elég zavaró.
Kínai.. Gondolom nem tudom javítani....
Ha mégis sikerül szétszedni (ragasztott) kapható ezekhez alkatrész?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Összeraktam rendeses, miután tegnap éjjel far cry 5 beszippantott, azt addig toltam rámesteledett.
És hajnal 4 körül arra lettem figyelmes, hogy az ideiglenesen felrakott pumpám egyik ága szépen elengedett, és spriccelt mindenfelé a desztvizes alkohol.
Pánikra semmi ok. Táp kikapcs, pohárba víz leenged. meg az asztalra, parkettára, falra, ahova épp jutott.
no para. gyorsban visszadug. rendszer újra feltölt, azt nézem hogy valamit nagyon ráfelejtettem, visszafelé megy a víz.
jó hogy olyan szar értékeket kaptam múltkor, az out végén ment be a víz, az in-en meg outolt... :Đ
nabaz. mondom, má éjjelre így hagyom.
hadd hűljön/száradjon.
reggel 11kor összepakoltam, most már rendesen.
2 óra Far cry 5 után 29C szobahő mellett volt kb 54C a proc.
barátibb. de kedden megnézem mennyi az annyi pontosan.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz energy4ever #55095 üzenetére
-
carr
őstag
válasz mpierre #55094 üzenetére
Azok a ventik mié befelé fújnak?
Meleg levegő nem felfelé száll? Hatékonyabb lenne ha alulról tolják át a radin, nem?
Vagy mindegy, mert nyitott lesz oldalt.Grózi:
Lehet.
Az még várat magára. M2 SSD-t szeretnék bele.
Azon kap majd tiszta rendszert a setup.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
wan. 8+10 elmehetnek a pitába. és még finoman fogalmaztam. laposon 10 van. hogy ez hogy lett ennyire sz*r, bár tudnám...
De, lehet illene újratolni. Amúgy teljesen jó.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
VGA 44C környékén (89 napja nem volt elindítva a gép) Szedtem össze az alkatrészeket. GTX660 drivekekkel megy a 970 most..
Proci 48C.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Most indítom először a renszert március óta. Phenom2 X4-re telepítettem anno.
Most kicseréltem alatta mindent.
lap, vga, memók. csak a rendszer maradt ua. most jött az első nem csökkentett módos boot ideje, hála a PS/2-es billentyűzetnek.
win nyávogott előbb, hogy a cpu nem ehhez a verzióhoz van tervezhe, bla bla bla.. de most elindult rendesen.
Egyébként biosban tuti 100%on pörög a proc.
VGA hőt nem láttam biosban.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Biosban vagyok, minden alapon. szobában 30C.
A cpu a bios (efi) szerint 48C °. körben a vga után van a proci. Ez normális?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
-
carr
őstag
Skacok!
HELP!
összeraktam a pénznyelőt.
vga, memóriák, stb a helyén. elindul, de kép nem megy ki a hdmi-n (970gtx bitspower FC), x370 killer sli asrock, vengeance ramok,
megnéztem egy ős 7600GST-vel DVI-n sem megy ki jel. TV látja, hogy VGA, de nincs jel. egyik DVI-n sem.
Prockó Athlon 64 am4es x4 950.
pumpa megy. alaplap zölden, majd pirosan pulzál. lesem közben az alaplap kézikönyvét, de nem leltem rá megoldásra.
valaki esetleg ötlet?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz LLKobe #54846 üzenetére
Ha a felső radiátorban van felül a levegő, akkor nincs tele folyadékkal, így nem 100% a hőátadás.
De lehet csak én gondolom túl.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz LLKobe #54824 üzenetére
Nálam mikor a pumpa a tartállyal a radi alatt volt, mindig telement vízzel. Ha ez nem zavar, akkor ok az elrendezés.
Ha viszont maxra akarod járatni, akkor a radiátor fölé tenném a tartályt.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz apollo12 #54604 üzenetére
Karaj. kb ugyanezek a komponensek nálam is. Kínai puma *(pumpa) rulz! ...nálam a vga full cover, (persze van még pár db m3 süni így is) és a vga az nálad ez-> Gigabyte GTX 980Ti Gaming 1430mhz/7400mhz ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest