- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Remélem ide befér a problémám, ami annyi lenne, hogy volt egy TVTunert meghajtó programom, ami egyszer csak ilyen hibaüzenettel: This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way fogta magát és nem volt hajlandó elindulni.
Aztán elkezdtem keresgélni a neten, majd a programokból kitöröltem a microsoft visual c++ fentlévő verzióját és leszedtem a microsofttól más verziókat hátha ez a gond.
Egyik sem működött és észrevettem, hogy a próbálkozásaim után a Photoshop és az autocad programom sem hajlandó elindulni, hasaonló hibaüzenet mellett hiába telepítem őket újra, illetve probálok meg bármiféle microsoft visual c++ verziót felrakni.
Esetleg erre valami ötlet? Vagy átirányítás másik topicba, ha nem ide tartozik a probléma.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest