Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
-
fatal`
titán
System.AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectoryWinformsos alkalmazás esetén:
System.Windows.Forms.Application.StartupPathSzerk.: Elnézést, elfelejtettem szerkeszteni az előző commentem.
(#7314) _kovi_: Ha fejlesztesz, felejtsd el a magyart, szinte semmi sem elérhető és ebben a szakmában ez nem is fog változni. Angolul viszont közel végtelen információ érhető el.
-
Kiírod a Resource csomagból a fájlrendszerbe (pl a %temp% könyvtárba) és onnan elindítod a korábban is használt System.Diagnostics.Process-el.
-
Meg tudod (registryból kiszedhető, ha tudod, hol tárolja az installer az adott bejegyzést), de mi van, ha a felhasználó nem is telepíti az adott proframot a gépéről (vagy leszedi)?
De ennek az ég világon semmi köze nincs ahhoz, hogy te fordításkor belerakd a progrodba...
-
Froclee
őstag
Nem hiszem hogy reg fájlt exébe tudnál csomagolni szimplán. Vagy egy installert akarsz vagy egy zip fájlt szerintem.
martonx arra gondolt, hogy van egy olyan dolog hogy current directory és ha relatív akarsz hivatkozni a fájlokra, akkor ahhoz képest kell nézned. a current directory valszeg pont maga az exe fájlt mappája lesz.
pl
C:\Program Files\Myprogram\core\program.exe
ha itt van egy fájl:
C:\Program Files\Myprogram\fajl.batakkor így kell rá hivatkozni:
..\fajl.bat -
A fájl létezik és olvasható? Hibaüzenet nincs?
Nem ártana feliratkozni az stdout és etderr streamekre...Nekem simán lefut, és berakja a reg fájl tartalmát a registrybe:
System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
startInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
startInfo.RedirectStandardError = true;
startInfo.RedirectStandardOutput = true;
startInfo.UseShellExecute = false;
startInfo.FileName = "reg.exe";
startInfo.Arguments = "import c:\\temp\\Skillport_TS.reg";
process.StartInfo = startInfo;
process.Start();
string strerr = process.StandardError.ReadToEnd();
string strout = process.StandardOutput.ReadToEnd(); -
rem regedit kell, hanem
reg import filename, így:System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
startInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
startInfo.FileName = "reg.exe";
startInfo.Arguments = "import d:\\vdfreg15_64_bit.reg";
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy, hagyjuk akkor.