- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Oké, bemásolom, csak annyira magától értetődőnek gondoltam,,,
string file=''file.xml'';
XmlTextReader reader = new XmlTextReader(file);
while (reader.Read())
{
switch (reader.NodeType)
{
case XmlNodeType.Element:
if (reader.HasAttributes)
MessageBox.Show(reader.Value.ToString())
break;
}
}
A xml file pedig a következő:
<?xml version=''1.0'' encoding=''windows-1250''?>
<root_tag>
<data value=''value1''>data1</data>
<data value=''value2''>data2</data>
</root_tag>
Ebből kellene a data1 és a data2.
[Szerkesztve] -
Miracle
senior tag
most eppen c#ban fejlesztek, tudom, hogy van method overloading, en operator overloadingrol beszeltem, pl. sajat osztalyokra ertelmezheted az + operatort (operator+).
ez nincs c#ban.
es ha valamit nagyon gyorsra is kene csinalni akkor sincs lehetoseged kezedbe venni a memoriakezelest, engem ez zavar nehade a c# is igen remek nyelv, mindossze annyi, hogy nem tudja teljesen kivaltani a c++t, de hat nem is erre keszult.
-
Miracle
senior tag
igen.
persze ettol nem lesz a c++ jobb nyelv, csak nem a do-what-i-mean filozofia menten fejlesztettek, mint a javat meg a c#ot, a cel az volt, a programozonak minden lehetoseget megadni, hogy a leheto legtomorebben es hatekonyabban, legkifejezobben ki tudja magat fejezni. es persze joval tobb hibat is tudjon ejteni, es JOVAL JOVAL nehezebb legyen megtanulni olyan szinten, hogy ne on es kozveszelyes programokat irjon a kedves fejleszto -
Diskcopy
tag
Hello! Miért nem olvasol be egy teljes sort aztán darabolod?
string Olvasott = ''String Manipulation'';
string [] Split = Olvasott.Split(new Char [] {' '});
//Eredmény kiírása
MessageBox.Show(Convert.ToString(Split[0]));
MessageBox.Show(Convert.ToString(Split[1]));
Szavanként nem tudom, hogy tudnád olvasni.. Max úgy, hogy karakterenként olvasod, és ha Spacehez érsz, akkor egy új szó jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged