- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Uhh

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.compression.deflatestream.flush(v=vs.110).aspx
DeflateStream.Flush Method ()The current implementation of this method does not flush the internal buffer. The internal buffer is flushed when the object is disposed.
GZipStream.Flush() ugyanez...
Mondjuk továbbra sem értem, miért elegendő, ha a ToArray() a StreamWriter blokkján kívül, de a GZipStream blokkján belül van. Azt várnám, hogy ahogy Te tanácsoltad, a GZipStream blokkja után kellene hogy legyen, hogy biztonságos legyen meghívni a ToArray-t. (mert ekkor a GZipStream is Dispose-olva és ezáltal a bufferje is ürítve lett)
-
joysefke
veterán
Köszi!
1,
Nem a zárójelek javították meg, hanem az hogy a GZipStream using blokkon kívülre került a ToArray hívásVak vagyok

Próbálgattam a dolgot, és elegendő volt a ToArray() hívást a StreamWriter- using blokkján kívülre rakni, már az is megjavította (úgy hogy a GZipStream using blokkján még belül volt ) (!!!)
Tehát abban igazad van, hogy ki kellett lépni valamelyik using blokkból.2,
A flush pedig nem szükséges (mivel a végén van nem okoz problémát, csak kétszer hívódik), mert a Dispose során a Framework meghívja mindenképpen.OK, ezt értem, de azt nem értem, hogy az én megoldásom miért nem jó, tehát, ha még a legbelső (StreamWriter) using blokkon belül akarom a ToArray()-t megívni backing streamen (MemoryStream), akkor miért nem működik az, hogy szépen visszafele meghívom a Flush()-öket:
sw.Flush(); ds.Flush(); ms.Flush();aztán meghívom a MemoryStreamen a ToArray()-t.Itt azt várnám, hogy a Flush() hívások után a a MemoryStream mindent tartalmaz amit beleírtam (kiürültek a bufferek), tehát bátran hívhatok ToArray()-t...
Itt ugye asszinkronitás sincsen, tehát abban a pillanatban amikor meghívom a Flush()-t, akkor már minden írás amit előtte kiadtam már megtörtént (bufferbe)És ez működik is úgy, hogy nincsen tömörítés (DeflateStream vagy GZipStream) hanem csak Streamwriter( MemoryStream()) van. Onnantól kezdve, hogy közé ékelek egy GZipStreamet vagy DeflateStream-et, borul az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest