Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA hiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Jobbra váltani mindig könnyű, azaz Java -> C# váltás laza. Igaziból a C# -> Java váltás se fáj annyira, de a Java sokkal butább szintaktikailag (minél jobban benne voltál a C#-ban annál jobban fáj, hogy mennyire fapados a Java).
Ami tényleg fájni tud, az a tipikus menedzselt nyelvek (C# - Java)-ról váltás bármi másra, vagy bármi másról ezekre. -
Szia! Én ugyan úgy junior JAVA-ról junior C#-ra váltottam, szerintem relatív "egyszerű", könnyebb mint fordítva vagy mint Cpp-re váltani.
Reiter könyv szerintem nem egy nagy durranás, Andrew Troelse - C# 2008 és a .NET 3.5 könyve sokkal-sokkal jobb. Nem kell feltétlen az egészet elolvasni, igen vaskos darab.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gurulunk, WAZE?!
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest