- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Teljesen normális, hogy ilyen a programozás oktatásának a színvonala. Aki rendesen ért a programozáshoz, az minek szívjon tanári fizetésért, amikor röhögve megkeresheti a többszörösét itthon? Én tíz éve többet kerestem totál kezdő programozóként, mint most egy tanár.
Egy dologra jó, hogy oktatják a középiskolában: aki fogékony, annak talán felkelti a figyelmét, és önszorgalomból megtanul rendesen programozni, mert érdekli. Én is így voltam még a kilencvenes években, amikor Videoton TV Computereken tanítgattak nekünk BASIC-et.
Semmit nem ért az oktatás, de "megcsapott a mozdony füstje", és onnantól rá voltam kattanva a programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest