Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
A lehető legkevesebb mágiával kell élni szerintem. Egyszerűség mindenek felett.
Ha van egy osztályom, amiben egy property (különben miért kellene property, ha csak arra használom, hogy belül állítgassam), ami még publikus is, akkor nem a tostronget kezdem el felülírni, hanem használom a Name property-t. Miért?- Mert így pontosan tudom, hogy a nevet kell használnom és azt is kapom.
- Debug.
- Ha más ránéz a kódra, értse, mi van ott - vagy én két hét múlva
- Maintainability, testability és még egy sor képesség.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha van egy osztályom, amiben egy property (különben miért kellene property, ha csak arra használom, hogy belül állítgassam), ami még publikus is, akkor nem a tostronget kezdem el felülírni, hanem használom a Name property-t. Miért?