Hirdetés
- Akciókamerák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
martonx
üzenetére
ennyire azért nem rossz a helyzet, még mindig vannak akik önállóan utánajárnak és tanulnak, de igaz, én is sokszor tapasztalom azt, hogy ha valakinek kell valami, legyen az akármilyen egyszerű dolog, rögtön inkább megkérdezi valakitől, ahelyett hogy rászánna akár 1 percet is
ezzel egyébként még egyetemen is szembesültem (bme infó szak), pedig oda aztán tényleg azért megy az ember, mert érdekli (ugye milyen naív vagyok
)én amire sokszor gondolok, hogy mikor én kezdtem, akkor az internet még sehol nem volt
pl. a programozást az iskolakönyvtárból kikölcsönzött (majd a szülők által munkahelyen gondosan lefénymásolt) ősrégi BASIC könyvekből + a "QBASIC" helpből tanultam egy angol szótár segítségével
és akkor itt van a mai világ, már mindenhol internet van, elérhető ez a rengeteg tudás bárki számára, de a mai "fiatalok" nagy része nem is tudja/akarja használni(azért "fiatalok", mert még én is csak 24 vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)