- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Asztrofotózás
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Alcsi69 #9866 üzenetére
Nem csak backend fejlesztésre használják. Winforms, WPF fejlesztés a mai napig is megy. De éldegél még a Xamarin is cross-platform fejlesztéshez.
Ennek utódja a reményteljes MAUI, amitől szintén nagyon félek, mert ez is új MS technológia és ez is a hányadék, régen semennyire se dokumentált, most nem tudom milyen állapotban lévő XAML leíró nyelvre alapul. Ha nem XAML lenne, már rég belevágtam volna a MAUI-ba. XAML helyett lehet MAUI-t hibrid Blazor appként is írni, ami meg számomra pláne a "húbazdmegezcsodahaműködik" kategória.
És jól látod, ott van még a Blazor, mint böngészős frontend technológia, amiről feljebb leírtam a véleményem.
Nyilván a böngészőben futó egyetlen nyelv a javascript. Webassemblyvel lehet az összes többi nyelvet futtathatóvá trükközni a böngészőkben, de ahogy írtam is ezek csak szerencsétlen trükközések, mert a DOM-hoz nem férnek hozzá, ergo nem tudják a régi jó JS-t megkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Exkluzív órák
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest