Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Egy saját class-t szerettem volna létrehozni:
public class Avr_Registers{public string Name{ get; set; }public byte Value{ get; set; }public string[] Bit_Names{ get; set; }}
amivel már a teszt foo()-ban gondo akadt:public void AVR_Register_Test(){Avr_Registers[] AVR_Regz =new Avr_Registers[256];for (UInt64 i = 0; i < 0x08; i++){AVR_Regz[i].Name = "Reg" + i.ToString(); << már itt hibát ir kiAVR_Regz[i].Value = (byte)i;for (byte b = 0; b < 8; b++){AVR_Regz[i].Bit_Names[b] = "Bit" + i.ToString() + b.ToString();}write_to_uart_screen(AVR_Regz[i].Name + " value = " + AVR_Regz[i].Value.ToString() + "\r\n");for (byte y = 0; y < 8; y++){write_to_uart_screen(AVR_Regz[i].Bit_Names[y] + "\r\n");}}}A hiba:
"System.NullReferenceException: 'Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.' "Nem tudok a változóimnak (új) értéket adni.
A legidegtépőbb számomra, hogy akármilyen módon próbálom megoldani nem megy, pedig vagy egy tucat "referencia" kódot találtam a neten, amik leginkább erre a félépítésre hajaznak:
[link]A vicc, hogy van egy másik, egy array-változós class-om, ami meg simán megy, ahogy azt elképzeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flint 2 OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi