Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Egy saját class-t szerettem volna létrehozni:
public class Avr_Registers{public string Name{ get; set; }public byte Value{ get; set; }public string[] Bit_Names{ get; set; }}
amivel már a teszt foo()-ban gondo akadt:public void AVR_Register_Test(){Avr_Registers[] AVR_Regz =new Avr_Registers[256];for (UInt64 i = 0; i < 0x08; i++){AVR_Regz[i].Name = "Reg" + i.ToString(); << már itt hibát ir kiAVR_Regz[i].Value = (byte)i;for (byte b = 0; b < 8; b++){AVR_Regz[i].Bit_Names[b] = "Bit" + i.ToString() + b.ToString();}write_to_uart_screen(AVR_Regz[i].Name + " value = " + AVR_Regz[i].Value.ToString() + "\r\n");for (byte y = 0; y < 8; y++){write_to_uart_screen(AVR_Regz[i].Bit_Names[y] + "\r\n");}}}A hiba:
"System.NullReferenceException: 'Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.' "Nem tudok a változóimnak (új) értéket adni.
A legidegtépőbb számomra, hogy akármilyen módon próbálom megoldani nem megy, pedig vagy egy tucat "referencia" kódot találtam a neten, amik leginkább erre a félépítésre hajaznak:
[link]A vicc, hogy van egy másik, egy array-változós class-om, ami meg simán megy, ahogy azt elképzeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hollow Knight és Silksong
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox one X konzol 1Tb
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest