Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Mini PC
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Ha nem kell custom domain vagy ssl és jó a shared erőforrás is, akkor ez ingyen is van. [link]
De nem ez az átlag, leírom az én egyik példámat
S1 1 1.75 GB 50 GB ~€61.57/month , ez kb 1-2 instance
Ehhez hozzá jön még egy DB, ~€6/month (10 DTU)
Az egyéb extrákat nem írom most be, de rengeteg dolgot ad ingyen, pl email, security és persze fizetős része app insights, threat detection.
Ebből ki jön, hogy ~€70/month többszörAz asphostpage ennél olcsóbb, de hogy is mondjam én a vállalkozásomat nem viszem olyan helyre, akinél még az én jegyzet tőkém is több a szolgáltatások száma pedig töredéke az azure-nál.
Viszont a smarterasp.net-et is nézzük meg, ha ott már nem shared erőforrást akarsz, akkor bizony ott is kemény összegek vannak és az ökoszisztéma hiányozni fog, mindent magad kell állítgatni kitalálni.Összességében, ha egy kis erőforrás igényű párszor látogatott oldalról van szó, semmi extra nem kell, akkor én smarterasp.net-et használom vagy asphostpage. Minden más esetben azure (jelenleg).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest