- Home server / házi szerver építése
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Report készítésben kérném a segítségeteket.
Lenne egy olyan megoldásra váró gondom, hogy van nekem egy adatbázisom ebből készül a report, az első oszlop egy csoport ami ugye csak egyszer van kiírva az adatok a többi mezőben kitöltve és húznom kéne egy elválasztó vonalat a teljes táblázat zsélességben a csoport végén elválasztásnak, de nem tudom hogy tegyem meg ezt, mert a csoport vége oszlopba tudok most csak húzni, a táblázatban nincs több elválasztó vonal.
Ki magyarázat: itt a Cruiser feletti vonalnak az egész sorban végig kéne futni (most ahol vola van az az oszlopnak van az első Border-e engedélyezve, de ezt a többinél nem tehetem meg)A másik reporthoz tartozó kérdésem pedig, készítek egy márik report-ot is, itt pedig egy olyan problém lenne, hogy van ez a kinézetű táblázatom:
Itt azt első két sor statikus, de a következő sorok viszont maximum 8 sor lehet, mivel annyian vannak egy futamban, és azt szeretném megcsinálni, hogy egy reportban legyen benne az összes versenyző, de futamonként szétosztva (szisztéma szerint megvan az adatbázisban, tehát lehetne szűrni rá), de hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a felső sor ismétlődjön, ha egy adat mások lenne (futam),meg ugye a korcsoport szerint is szét kéne osztanom ez is tárolva van az adatbázisban.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Xbox Series S 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest