- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Report készítésben kérném a segítségeteket.
Lenne egy olyan megoldásra váró gondom, hogy van nekem egy adatbázisom ebből készül a report, az első oszlop egy csoport ami ugye csak egyszer van kiírva az adatok a többi mezőben kitöltve és húznom kéne egy elválasztó vonalat a teljes táblázat zsélességben a csoport végén elválasztásnak, de nem tudom hogy tegyem meg ezt, mert a csoport vége oszlopba tudok most csak húzni, a táblázatban nincs több elválasztó vonal.
Ki magyarázat: itt a Cruiser feletti vonalnak az egész sorban végig kéne futni (most ahol vola van az az oszlopnak van az első Border-e engedélyezve, de ezt a többinél nem tehetem meg)A másik reporthoz tartozó kérdésem pedig, készítek egy márik report-ot is, itt pedig egy olyan problém lenne, hogy van ez a kinézetű táblázatom:
Itt azt első két sor statikus, de a következő sorok viszont maximum 8 sor lehet, mivel annyian vannak egy futamban, és azt szeretném megcsinálni, hogy egy reportban legyen benne az összes versenyző, de futamonként szétosztva (szisztéma szerint megvan az adatbázisban, tehát lehetne szűrni rá), de hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a felső sor ismétlődjön, ha egy adat mások lenne (futam),meg ugye a korcsoport szerint is szét kéne osztanom ez is tárolva van az adatbázisban.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest