- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Akciókamerák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
ArchElf #2426 üzenetére
stevve, Jester01 köszi. Igen, nem az, de legalább fejből jött magamtól :-D És ez már félsiker. Egy nap olyan jó programozó leszek mint ti
AE Neked külön köszönet, a példakódért. Nagyon tetszett ez a megoldás, sosem találtam volna ki, ezt
Még List-eknél nem járok.
Hogyan működik a tomb.add() ? Tudom, hogy a List elemhez hozzáaadja a tempet.De ha már a List tartalmazza: 3, 4, 4
akkor hogyan tudja hozzáadni a 4. elemet?
(rendben vágom, hogy utána az 1. elemet törli)
Ahogy látom, hogy a List egy 3 elemű tömböt tartalmaz, és ez érdekel, hogy a háttérben a 4.-ket hogyan képes hozzáadni.TryParse, igen, már eszembe jutott, hogy ezt érdemes használni. De én akkor fórumon a Convert.ToDouble()-el hasonlítottam. Azt írták azért nem jó a Convert.ToDouble, mert az pluszban meghívja a TryParse()-t, meg olyat vettem észre, hogy false helyett 0-val tért vissza.
Parse-nek mi a hátránya a TryParse()-al szemben? Amiért nem javaslod?
Bocs de még egyetemen vagyok, és a legtöbb oldalt marha nehezen hozza be
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest